Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hy 13-éves srác vagyok, piros...

Hy 13-éves srác vagyok, piros a makkom és feszül, és látszik, hogy egy réteg nö rá tehát vastagszik, szerintetek ez miért van? Válaszokat várom, pls és köcce:)

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 17:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Vegyél Canesten krémet a gyógyszertárban, és kenegesd.
2010. márc. 5. 17:49
 2/19 A kérdező kommentje:

nyugi má de az igazság probáltam diszkrét leni na de igy sikerült

akk ez semmi komoly ??

2010. márc. 5. 17:53
 3/19 A kérdező kommentje:
a Canesten krém az hüvely gomba kezelés re van xD
2010. márc. 5. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
Thx Mod.
2010. márc. 5. 18:05
 5/19 anonim ***** válasza:
a canesten nem csak hüvelygombára van, hanem mindenféle gombára, és lehet h nekedis az van, úgyhogy kenegesd csak, bár sztem ez nem gomba de ártani aért nem fog. én a helyedben inkább orvoshoz mennék, merha ez elfajul és a bőr benövi a farkad az nagyon gáz lesz.
2010. márc. 5. 18:12
 6/19 A kérdező kommentje:
nem ugy a bör nö a a makk on erös réteg nö növekszik azt tom hogy kirepedezet a sok maszturbálástol de azzért piros szetem mert mikkor most nyulik és és vastag szik érzékeny nem jól gondolom ?
2010. márc. 5. 18:20
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem doki. Egy krémmel simán megoldódik a gondod.
2010. márc. 5. 18:22
 8/19 anonim ***** válasza:
ja éremmár. akkor sztem túlmaszturbáltad magad és begyullad a pöccsöd. lógasd kamillás vízbe. komolyan mondod. az leveszi a gyulladást. meg kend be vmi krémmel is h ne száradjon tovább.
2010. márc. 5. 18:24
 9/19 A kérdező kommentje:
köszi a segít séget és am komolyan mondtam 2 hete betegen itt honn vok és 2 allat 7-szer maszturbáltam az sok amugy ?
2010. márc. 5. 18:28
 10/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan mindent le írtam szetem és még eccer kösz a segít séget hogy hálál hatom meg ???? :-) :-?
2010. márc. 5. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!