A péniszem végén avagy a fején piros foltok vannak. Mi lenne ez? és köszönöm előre is a válaszokat.
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 21:52
1/6 A kérdező kommentje:
Ha hozzáérek akkor nem fáj nem érzek semmit.
2009. szept. 1. 21:57
2/6 anonim válasza:
Nekem kiskoromba volt ilyen!
Mossad ne vakard!:D mosni kell napi legalább 1x!:D
3/6 A kérdező kommentje:
Mosom naponta 2x is és nem vakarom.
2009. szept. 1. 22:01
4/6 anonim válasza:
Akkor nézd meg a többi 3000 ugyanilyen kérdést, és akkor megtudod. Naponta legalább 100X kérdezik meg. Nem értem miért van ennyi h*lye ember!!!!!!!!áááááááá
5/6 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoj.
2009. szept. 2. 17:03
6/6 anonim válasza:
Lehet herpesz is, HPV, a barátnőd menjen el nőgyógyászhoz, és nézesse meg magát! Ez a vírus nagyon gyakori, bármikor kijöhet a nőnél, te meg elkaphatod, ez esetben mindkettőtöket kezelni kell!
Vagy esetleg nem volt fitymaszűkület miatt műtéted? Mert annak a helyén is kijöhetnek kis piros pöttyök, a makk helyének alján, körben.Na, remélem, érthető. :)
Aztán hallottam már olyat is, hogy tüsürdőrelett érzékeny a férfi (Oldspice), és ez hozta ki a pöttyöket, vagyis allergia!
De menj urológus-andrológushoz, ha van párod, ő meg nődokihoz, mert ha vírus,akkor kezelni kell sürgősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!