Maszturbálás miatt kisebesedett a péniszem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy felettébb érdekes és (mint kiderült) nem túl okos maszturbációs módszert próbáltam ki, aminek köszönhetően a fitymám alatti rész, a makk alatt teljesen ki lett sebesedve, és elég érzékeny. Mit ajánlotok, hogy minél gyorsabban rendbejöjjön? Bőrhidratáló/testápoló krém megfelel szerintetek?2015. júl. 8. 14:29
11/12 Schmidti G Tr válasza:
Pontosabban ha nem használsz semmit, csak hagyod, hogy magától meggyógyuljon, akkor rá se ránts egy ideig! Tapasztalat! ;-) :-)
12/12 anonim válasza:
Nekem a makkomról jött le egy picike bőr nemvészes csak fáj utoljára akkor volt ilyen amikor le volt tapadva a bőr és visszahúztam és akkor nagyobb felületen jött le.Egy idő után csak be gyógyul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!