Férfiak, aki volt végbéltükrözésen elég az alsót hátul letolni vagy le kell venni teljesen, ciki ha takargatja elöl az ember magát (ha le kell venni teljesen)? Mi van ha ahogy felnyomják, feláll elöl? (prosztata stb miatt)
Lehetőleg normális válaszokat. Köszönöm :)
Ill nem kellemetlenebb ez a vizsgálat egy férfinak mint egy nőnek? Már a cuccos miatt főleg. :D
Szerintem hosszú polót vegyél fel,ami elől takar valamennyire,nekem női ismerősőm tükrözték,de neki ilyen lepedő félét adtak hogy azzal a testrészeit aminek nem kell kint lenni takarni tudja.
Pedig bizony van olyan ahol bodításba tükröznek én is hallottam róla.Nem kamuzott az előttem szóló.
Le kell venni az alsónadrágot tesznek rád takarót, ne legyél szégyenlős. Én már harmadjára megyek ilyen vizsgálatra, és úgy általában engem szokott kicsit zavarni ha férfi doki csinálja.
Ne ijedj meg nem fog felállni a bráner, mert tuti nem fogsz ilyesmire gondolni és az orvos sem. Én el szoktam viccelni az egész vizsgálatot, sokkal jobb mintha begörcsölnél ott az asztalon. Hanyatt fekvésben a legelviselhetőbb a vizsgálat -mert könnyebben eloszlik a beleidben a levegő-, a kezeid pedig a tarkód alá teszed és kész. Néhány perc az egész, ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!