Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudtok ajanlani jó urulógust?...

Tudtok ajanlani jó urulógust? Fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

17 èves vagyok és most nyaron akarom betervezni a körülmetélést.

Tudtok ajanlani hogy hova menjek? Vélemények, tapasztalatok?

Ja és higy hogy zajlik ez a "bejelentkezés" a műtétre. Gondolom először megvizsgálják aztan kiírnak a műtétre, igaz?

Köszönöm!

2015. júl. 5. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz?
2015. júl. 5. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem, bocs, Budapest
2015. júl. 5. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Amugy kerdezo,az orvos donti el hogy mennyi vagas szukseges,de kerheted s teljeset is. Egyebkent telefonalj be sztkba urologiara idoponttert,tobbi mar magatol fog menni. Megvizsgalnak,diagnozist kapsz,majd ha valoban szukseges-elojegyeznek mutetre
2015. júl. 5. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszi

Miert tűnt el 2 komment és az én előző kommentem fele?

2015. júl. 5. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Péterfy utcai kórház, nekem ott csinálták kb fél éve és nagyon elégedett vagyok. A dolgozók kedvesek és értik a dolgukat, a kórház elég lepusztult, de az nem számít, úgyis csak fél napot vagy bent.
2015. júl. 5. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
17%

Kissé hamis a válaszod 3 as .Pesten is abba az SZTK urológlai szakrendelőbe kell menned,ahova tartozol .

Nem az urológiai szakrendelőbe kell betelefonálni,mert ott a kutya sem foglakozik veled .A beteg felvételre kell,esetleg itt adnak időpontot a vizsgálatra ,ha szükséges.Így lehet az orvos elé kerülni .Ha műtétre van szükség ,arra majd az orvos ad időpontot .

De mivel nem vagy 18 éves,a szüleidet is be kell vonni.Szülő nélkül nincs beavatkozás .A vizsgálatot szülő nélkül is elvégzik .

2015. júl. 5. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
22%

Mivel fiatal korú vagy,így szülői engedély kell a műtéthez és ha nem olyan súlyos a fitymaszűkületed akkor kerüld inkább el a körülmetélést,nem szép látvány és a cikizésről ne is beszéljünk.

.Mond is meg az orvosnak hogy ha lehet szeretnéd ezt elkerülni és a fitymád megtartani,nem hiába van ott a fityma,a sexnél, fontos a szerepe hidd el.

Orvosokkal vigyázz sok metélés párti,így ha egyből ezzel is jönne,mond meg nekik hogy szeretnéd elkerülni.

De simán tb kártyát és személyit viszel magaddal elmész urologushoz,megnézed mikor van rendelés(nem kell beutaló)és elmész rá,az orvos megvizsgál,megbeszélítek milyen műtét legyen(nem csak a metélés létezik,sok esetben a fityma megmenthető és kisebb lesz a vágás is)és megbeszélhetitek mikorra tudna műtétre időpontot adni.

Arra készülj fel hogy műtét után mikre lesz otthon szükséged,mint pl géz,betadin(ez szárítja a sebet és fertőtlenít is,kamilla,mert van hogy a seb a gézhez ragad ezzel tudod onnan leáztatni),tehát ha meg van a konkrét időpont akkor ezeket szerezd be otthonra.

Majd mesélj mi volt.

Voltál e dokinál stb.

2015. júl. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!