Makk érzékenység és fitymaszűkület?
Sziasztok!
15 éves vagyok és kiskoromtól kezdve nem tudtam rendesen hátrahúzni a bőrt a makkon és fájt amikor hozzáértem (a makkhoz). Orvos már húzta hátra, és már nekem is megy, de fáj és nehéz is. Merev állapotban egyáltalán nem tudom hátrahúzni, ezért gondolom fitymaszűkületem van.
A másik, hogy nagyon fáj a makkom. Nem sokszor van hátra húzva a fityma, ezért gondolom nem szokta az ingereket, de ha simán hátrahúzom a fitymát akkor is fáj a makkom. Ha hozzáérek akkor főleg. Hogy lesz később a szex? És ha egy lány orálisan akar kielégíteni? Az is nagyon fájni fog, hiszen hozzáér.
Ha krémmel kenném be, nyilván az is nagyon fájna.
Ha tud valaki segíteni, kérem írjon! Köszönöm!
Ez fitymaszűkület.
Ezentúl minden esete kezd a fitymád meleg vízben tornáztatni,húzkod hátra de nagyon óvatosan.Most még fiatal vagy így lehet hogy műtét nélkül helyre tudod a fitymád húzni,így kezd el tornáztatni a fitymád.
Tehát minden nap a fitymád kezd el tornáztatni és ha szerencsés vagy azt veheted észre hogy mindig kicsit hátrébb tudod a fitymád húzni és már nem feszül annyira.
Ha ez nem válik be akkor urológushoz kell menni,14 éves kortól már egyedül is mehetsz,tb kártyát és személyit kell magaddal vinni.
Kezd el tornáztatni a fitymád hogy mereven is le tud a makkról húzni,mert ha most elhanyagolod és mereven semmenyire sem fogod tudni lehúzni a fitymát akkor műtét lehet a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!