Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magas vérnyomás + edzés =...

Magas vérnyomás + edzés = fejfájás?

Figyelt kérdés
5 nappal ezelőtt szokásos edzésen voltam, éppen tolodzkodtam, az utolsó ismétléseket már szenvedve préseltem ki magamból, és az utolsó ismétlésnél egy éles fájdalom nyilalt a fejembe, ami utána az egész edzés alatt velem volt, és mindig csak akkor jött elő amikor felpörögtem, magyarán emelgettem a súlyokat. Egy napig pihentem, nyugalmi állapotban semmi bajom nem volt, rá két napra mentem edzeni, kb egy órán át semmi bajom nem volt, aztán megint előjött, és bármit csináljak, ha elkezdem fizikai terhelés alá vonni a szervezetem, fáj a fejem, de mindig csak akkor, amikor épp nyomás alatt vannak az érfalak, tehát lüktető fejfájás:( a vérnyomás nyugalmi helyzetben sajnos 140/60 és 60 körüli pulzus. Van valakinek ötlete?

2015. júl. 5. 09:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, de nem is nagyon edzek.. Van hogy egyből el kezd fájni a fejem
2015. júl. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!