Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meddig nő a pénisz?

Meddig nő a pénisz?

Figyelt kérdés
Csupán annyi probléma van vele, hogy most állva 17-20 centi, de alaphelyzetben meg kb. akkora mint 12 évesen. Nagyon kicsi alaphelyzetben. A felnőtteknek sokkal nagyobb van alapállásban. Miért lehet ez?

2015. jún. 19. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy mekkora nyugalmi helyzetben? Nem a petyhüdt kukit kell a csajokba dugni!
2015. jún. 19. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
17-20 centi? :D Ember én meg kettes, hármas, négyes, ötös voltam matekból. :D Nem mindegy. :D
2015. jún. 19. 21:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Attól függ mennyire kemény. Ha csak félig kemény, de nem teljesen, akkor olyan 17 centi. Ha úgy felizgulok, hogy szinte robban mindenem, akkor 20 körül van.

Csak van akinek alap helyzetben olyan, mint egy lónak, de az enyém meg szinte kis óvodás méret alaphelyzetben. Alapállásban kb. 5-6 centi. Miért?

Attól félek, hogy meglátja egy csaj és egyből leszólja.

2015. jún. 19. 21:31
 4/9 A kérdező kommentje:
És azért vagyok betojva, mert 17 éves vagyok és egyébként is korán érő. A lábam szőrösebb, mint a fateré.
2015. jún. 19. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondjad a leszóló lánynak, hogy kapja be szépen, aztán majd meglátja mekkora lesz a pofájában!
2015. jún. 19. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké :D
2015. jún. 19. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy alapból kicsi, az kényelmes dolog, nem?

Változó, hogy kinek mekkora alapból. Van, akinek háromszorosára nő, pedig határozottan felnőtt :)

2015. jún. 19. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy alaphelyzetben mekkora, az genetika, de az nem számít, alaphelyzetben úgyis max a fürdőszobában látnak, ott meg nem mindegy?
2015. jún. 19. 22:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a biztató válaszokat. Ha egy nőnek nem tetszik, akkor az annyit is ért.
2015. jún. 19. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!