Honnan tudom hogy heresérvem van? Mit jelent az h "leszáll a tököm"?
pár napja elkezdett enyhén fájni a jobb herém !
még azt vettem észre hogy mikor áll a péniszem a zacsi befeszül és a bal herém feljebb megy a másiknál..majdnem a péniszem mellet van !
ez most normális?.. és az hogy ha fáj akkor akkor nem biztos hogy sérvem van?
mi lehet ez ?
Szia! Én úgy tudom, hogy gáz akkor van, ha valamelyik vagy mindkét here a hasüregben maradt, tehát nincs "golyó" a zacskóban. A leírásod alapján nálad nem ez a helyzet.
Az viszont, hogy merevedéskor fáj, valóban gyanús, szóval el kéne menned orvoshoz megnézetni. Nem tudom, hogy vizsgálnak meg, de arra tippelek, hogy ultrahanggal megnézik, nincsenek-e a szalagok és a vezetékek összegabalyodva a zacsidban. De ez csak tipp.
Nem merevedeskor fáj hanem úgy amúgy!
De nem nagyon de mégis érzem... Olyan mintha tökön ütötték volna csak enyhébben!
Kár hogy elfelejtetted hány éves vagy .
Lehet hogy viszeresség van kialakulóban .Túl erőlteti valaki magát,pl nagy súly emel meg,erre mondják hogy "leszállnak a tökei" Ez a fiatalok betegsége .
Sok esetben a lágyéksérvet is here sérvnek nevezik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!