Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért csökkent le a nemi vágyam?

Miért csökkent le a nemi vágyam?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi gond.Naponta de volt mikor naponta többször is kívántam!Most meg kibírom egy hétig is úgy hogy nem csinálom magamnak sem:(!Elmentem az urológiára és elküldtek egy hormonvizsgálatra,és az eredmény megnézésére kaptam egy májusi időpontot!Addig meg semmit nem tudok.Lehet hogy vérszegény lennék?Valaki,tapasztalat?
2010. márc. 1. 09:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hali!

Köszönöm Hawer a kedvességedet :-) (ami különösen a megszólítást illeti), de sajna nem vagyok orvos! :-) De azért jólesett... :-)

Hát ha nem jársz át, annak okát csak te tud6od, miért nem, de ha nem keresed más társaságát, ne is várd, hogy ő keressen! Mert ha igényled a társaságot, és annyira jóban vagytok, akkor nem tudom elhinni, hogy a haverjaid heti lega 1x nem akarnának találkozni veled.

Háát igen... a dohányzás! :-(

Megígértem magamnak, hogy nem papolok, és másokat az akaratuk ellenére nem próbálok megmenteni. (Ez még nálam régi história...) Kipróbálni természetesen kipróbáltam, de csak kíváncsiságból az íze miatt, és nem tüdőztem le, ha mégis lement belőle vmi, az véletlenül történt, és rosszul is lettem tőle. De már akkor elhatároztam, hogy nem leszek a rabja, és nem is lettem.

Az átfogó kivizsgálatot viszont támogatom. Manapság úgysem foglalkoznak magukkal eleget az emberek, nem csoda, ha szomorúak, kiégettek, s ezt a körülményeik csak tovább nehezítik. De amint látom a mentális egészségedben valamennyi ebből hasonlóképpen megmutatkozik

Ettől függetlenül nálam is vannak rossz időszakok, amikor semmihez sincs kedvem, de ilyenkor nem hagyom magamat, és szervezek vmi progit, ami feldobja majd az egész hátralévő napomat. És persze, barátokkal ezt sokkal könnyebb művelni... A titka mindennek a reggeli megfelelő hozzáállás! Történjen valami jó dolog reggel, vagy csak beszélgess vkivel egy kellemeset, vagy csinálj vmit, amitől sikerélményed lesz és onnantól kezdve az egész napod lehet jó. (Feltéve, ha kellőképpen kialudtad magad.)

Az önbizalom dologban is csak úgy tudsz segíteni magadon, ha ismerkedsz, barátkozol, ill. együtt vagy a barátnőddel, törődsz vele (nemcsak szexuálisan, hanem a személyével, lelkével is). Ugyanis ahhoz, hogy önbizalmunk legyen érteni kellen vmihez/vkihez és abban jó vagy, előbb utóbb azonban ehhez más dolog is társul, mert ha egy dologban jó vagy, másvmiben is. De ha csak egszerűen beszélgetsz vkivel, és segítesz a lelki problémái megoldásában, van kinek már egy ilyen jó hangulatú csevej is segít. De ha úgy érzed, ennyivel neked is tudok segíteni ha csak tippek kénének, vagy csevegni akarsz, megtalálsz _>>privi_!

Ha már sportolásról beszélünk, esténként futok, a hétvége a sportról szól nálam, jól is érzem magam a bőrömben. Neked is csak ajánlani tudom! Először menj csak el futni te is esténként, reggelenként. Este többet mint reggel. Az agyad is ki fog cserélődni tőle, meglásd! :-D (Kiszellőzteted a fejed.) Aztán néhány héten belül kiegészít7ed akár mással is... pl. fallabda, ill. rendszeres foci/kosár/kézi a haverokkal, esetleg gyúrni velük... tényleg! Gyúrni miért nem jársz el? Sztem ha összeállnátok a haverokkal, simán elkísérnének...

Ami a szexet, önkielégítést illeti, jó lenne, ha nem rutinnak éreznéd, esetleg sportteljesítménynek, annál rosszabb nincs. Akkor "koplalj" egy kicsit belőle, s aztán csapd/csapasd ki a kakast, de dobd fel az egészet vmivel, vigyél bele vmi újat, több fantáziát, hadd kukorékoljon! XD XD XF (Mondani is szokás, hogy "a jó szex titka a változatosság!"

Debrecen gyönyörű város, mondhatni a kedvencem Hazánkban. Simán találnék benne vmi programot magamnak, társaimnak, csajomnak... Keress, és találni fogsz. Úgyis nyakunkon a nőnap... kitalál6nál vmi ünnepi "menüt" az estére bnődnek és magadnak. ;-)

Ennyi ötletet tudtam most felhalmozni. Használj belőle vmennyit. Rosszul nem jár6sz vele... ;-)

Üdv: EE

2010. márc. 6. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!