Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért csökkent le a nemi vágyam?

Miért csökkent le a nemi vágyam?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi gond.Naponta de volt mikor naponta többször is kívántam!Most meg kibírom egy hétig is úgy hogy nem csinálom magamnak sem:(!Elmentem az urológiára és elküldtek egy hormonvizsgálatra,és az eredmény megnézésére kaptam egy májusi időpontot!Addig meg semmit nem tudok.Lehet hogy vérszegény lennék?Valaki,tapasztalat?
2010. márc. 1. 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
probálj meg sportolni és egészségesebben étkezni mindegy mi csak mozgás legyen
2010. márc. 1. 09:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Napi felülés,súlyzózás,futás elég lehet?nem akarok emiatt konditerembe járni.Csak az a gond hogy már annyira beforgattam magam kb 4 hónapja hogy ezen agyalok állandóan,miközben lehet emiatt van az egész:S
2010. márc. 1. 10:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a választ,de lehet még írni nyugodtan:)
2010. márc. 1. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:

nem az a lényeg h profi sportoló legyél hanem hogy legyen 1 kis mozgás mert ha nem mozogsz akkor ellustulsz és ez a nemi vágyra is igaz egyébként meg ne stresszeld magad. a pároddal beszéltél a problémárol? probáljatok vmi szint vinni a sexbe vagy menjetek el valahova együtt. ö is probálja felkelteni az érdeklödésed

közösen könnyebb

ja elso vok

2010. márc. 1. 10:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Mostanában mivel elvégeztem a technikusit,semmi munka és mikor nem vagyok a párommal akkor csak itthon ülök és tanulok(kb fél éve)és valóban ellustultam(mozgás max annyi hogy bemegyek hozzá Debrecenbe meg haza)!Ha úgy nézzük azóta van ez mióta nem járok suliba és nincs meg a kellő mozgás.Beszéltem vele és meg is érti.Viszek egy kis mozgást ezentúl a napjaimba,meg egy kis változatosságot a szexbe és meglátjuk!Ne stresszeljek?Ajaj na az lesz a legnehezebb.Egyébként köszi.:)
2010. márc. 1. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet cink hiányod van, az is okozhatja. Gyógynövények is segíthetnek mint pl a ginzeng gyökér.
2010. márc. 1. 12:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Ginzenget próbáltam de nem vált be...Esetleg más cinkre?
2010. márc. 1. 12:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném a kérdést azzal hogy reggelente nagyon rossz kedvűen ébredek és napközbe sincs valami nagyon jó kedvem,elég ingerlékeny is vagyok emellett:S
2010. márc. 1. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Hali!

A rossz kedélyállapotod ezt befolyásolja, negatívan.

Ha fizikailag kifáradsz, élénkül a keringésed is, és kanosabb is leszel tőle. A 10:00-es--10:30-asnak TELJESEN igaza van ebben.

A rossz kedélyállapotodhoz azonban hozzájárul6 az is, hogy talán egyedül vagy, magányos, belustultál és nem jársz el se ide, se oda. Élményszegényebb lettél, és nem tudsz boldog se lenni, mert nincs miért!? Márpedig ha boldogtalan vagy, úgy max csak reménytelen rutinná válik akár az önkielégítés is, és nem tudod magadat felspannolni. Senkivel nem tartod a kapcsolatot élőben, személyesen? Nincsenek barátaid? Nem érdekel vmilyen sport, labdajáték, foci, kézi, kosár? Nincsenek ilyen srácok a te környékeden, akik ezt csinálják? Ha van, ne félj becsatlakozni hozzájuk és ne zavarjon az, ha netán nem értesz hozzá olyan sokat,... senki se profin kezdte, viszont ha már elkezdesz vmit, és csinálod, jó fej vagy,... akkor könnyebben megszeretnek téged más emberek is és szerez7sz is magadnak új haverokat, spanokat. Ha netán nem dohányoznál, de ők igen, attól még neked nem kell rászoknod, tudsz nemet is mondani. Ha ők is jófejek veled, nem fogják rád eröltetni, neked (meg a libidódnak) sincs rá semmi szükséged.

Amúgy megkérdez7em, hogy hány éves vagy?

Egy testalkatot, testmagasságot és testsúlyt mondsz?

Régen semmit sem sportoltál?

S ne agyalj tovább..., VÁLTS MOZGÁSRA! :-)

Üdv: EE

2010. márc. 2. 01:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Üdv Dr. EE:D!

Hát a suliban voltak haverok,meg vannak is Debrecenben de ugyebár nekik is suli mint barátnőmnek is(akivel már majdnem 2 és fél éve együtt vagyok és szeretek)Őszintén megmondom hogy mostanában nem járok át az itteni haverokhoz.Sajnos dohányzok.Egész napos rossz kedvvel küzdök és ha már te is ezt mondod akkor ez lehet a libidó csökkenés okozója is.Sajnos valaminél fogva az önbizalmam is nullán van(ezzel soha nem volt bajom,mindig nagy önbizalmam volt)!Mikor rágondolok hogy szex vagy hogy csináljam magamnak már akkor is rám tört az hogy szar kedvem lesz meg semmi kedvem hozzá...:S

-22 éves vagyok

-Van bennem erő de nem vagyok kigyúrt,180-181 cm,72-73 kg

-Régen se sportoltam

Csütörtökön elmegyek egy vérvételre hogy nem e a véremmel van e valami baj vagy hogy nem vagyok e vérszegény,plusz egy ekg meg vérnyomás biztos ami biztos!

De a sportolást bevezetem,és haverokhoz is át fogok járkálni!

Köszönöm a segítséget

Üdv.

2010. márc. 2. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!