Nagyon ciki, hogy az orvosnál felállt a farkam? 18f
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 17:54
11/16 anonim válasza:
De mért kellett hasi uh-ra menned?Valami baj van vagy mi?
12/16 anonim válasza:
Egyet értek az ötössel :'3 Valóban cuki és ciki egyszerre. Mint egy megrontanivaló tinifiú xD
13/16 anonim válasza:
Nem tudom, de valahogy szerintem egy dokinak ebben semmi cuki nincsen. :D Ez inkább természetes biológiai reakció a számára...
14/16 anonim válasza:
Nem ciki, ha tudnád mennyi mindent látnak az urológusok ! :)
15/16 anonim válasza:
Nekem temetőben is állt már fel.XD.De régebben.
16/16 anonim válasza:
Nem ciki, ez egy természetes folyamat, és ezek szerint minden jól működik odalent :) Ahogy valaki már írta korábban, az orvosok naponta látnak meztelen embereket, nyilván a kemény péniszek látványához is hozzá vannak szokva. Azt sem értem hogy pl. a nudista strandon miért "tiltott" az erekció, mert nekem spontán felállna ha meztelen emberek között lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!