15 évesen kamaszodás?
Figyelt kérdés
sziasztok az normális szerintetek, ha még csak most kezdtem el a szörösödni péniszem körül? Amugy 184 cm vagyok és 99kg szóval elhizott, ez bejátszat ebben?2015. jún. 3. 19:15
2/10 anonim válasza:
Eléggé nagy fiú vagy már a kezdethez,de ami késik,nem múlik .Ez egyébként nem a test alkattól függ .
3/10 szamo77db válasza:
A súlyodtól eltekintve minden rendben, ne aggódj!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen most kezdtem el fogyokurázni 4napja már 2 kilot ledobtam!
2015. jún. 4. 16:15
8/10 anonim válasza:
Normális, én is akkor kezdtem, és én is elég kövér vok... 16 fi
9/10 anonim válasza:
Normális,bár nagyon későnérő vagy mert az 12-13 éves korban szokott beindulni normál magasságú,fejlettségű gyerekek esetében.
Azért fura mert nem vagy alacsony és egy magas sráctól(bár elég túl súlyos vagy)azt várnánk hogy normál időben kezd el szőrösödni.
A túlsúly belejátszhatott.
Sőt sok túlsúlyosnak a hasán lévő hájrendők(itt tényleg kövérekre gondolj)olyan nagy hogy a péniszre rálóg és az emiatt még kicsinek is látszik akár.
10/10 anonim válasza:
Egészségesen tápálálkozzál,sok folyadékot,de ne üdítőt,vagy rostosat,inkább vízet igyál és mozogj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!