Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kondizni szeretnék csak nem...

Kondizni szeretnék csak nem tudom, hogyan étkezzek. Tudtok írni olyan ételeket ami ennek megfelel? Valamint fehérjézni szeretnék. Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 14:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ők speciálisan készítik el, a kínaiak is, mi meg nem. így a testünkre gyakorolt hormonhatása, a pajzsmirigyre gyakorolt hatás is egyszerűen más.

De akkor ott van tojásfehérje por, de ott vannak akik a tojásra is érzékenyek.

Vagy ott van a marhafehérje, ami gyakorlatilag kollagén azt mondják, és épp ezért szar, viszont én meg azt mondom bár drága, de a kollagén egy tök hasznos gyógyító tápanyag az egész szervezetünk regenerálásához fontos, bár a bicepszünk valóban nem kollagénból épül fel.

Tejsavót említettem, növényi fehérjéket mint borsó, rizs, nem tudok róluk mit mondani, látszik hogy igen drágák, nem valószínű, hogy megérik az árukat.

Meg aztán egy 80 kiló körüli férfi a zsírmentes tömegére vonatkoztatott 2-3g/ttkg fehérjét csak meg tudja enni, az olyan 140 max. 200g fehérje (oké, 200g az már tényleg soknak tűnik).

Fél kiló hússal (20g fehérje/100g) és némi belsőséggel, olajos maggal, pár tojással (5g/db), zöldségekkel együtt simán összejön 140g fehérje bevitel, szerintem.

2015. jún. 1. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!