Szerintetek fiatal fiúknál borotvált hónalj vagy fazon, vagy természetes?
A képeken, a tv-ben, stb, mindig azt látom, hogy tök hosszú, dzsungel honaljszoruk van a férfiaknak, és nekem is megnőne akkorára, de pl az iskolában meg mindenkinek szinte borotvált teljesen, szerintetek, melyik jobb, csajoknak melyik jön be jobban, fiúk, ti hogy szeretitek?
Szerintetek hogyan hordjam?
Nem szeretem a csupasz férfiakat, de ha valaki szőrteleníti a hónalját, azzal nincs semmi baj szerintem, sőt. Elég hányingerkeltő, amikor kapaszkodik valaki 40 fokban a buszon - lehetőleg ujjatlan pólóban - és megcsap a durva hónaljszag. A dzsumbujt hiába kenegeted vagy fújod dezodorral, a bőrre gyakorlatilag nem jut semmi. Ha nem akarsz teljesen csupasz lenni, akkor is rövidítsd meg szerintem legalább nyárra.
De ez amúgy sem egy végleges döntés, ha egyszer leborotválod, simán visszanő. :D
Kipróbáltam, nem jött be. Annyira idegesített a szúrás ami 1-2 nap volt hogy inkább abbahagytam, nem akartam naponta vacakolni ezzel is, az arcom épp elég.
Nem találkoztam még olyan nővel aki a szőrtelen férfiakra bukna, épp ellenkezőleg.
Valóban nyugaton nem látok csupasz hónajú pasikat,de amerikai fiataloknál sem láttam a tv-be,csak akik ilyen kis buzn yákok voltak.
Te döntsd el neked mi a kényelmes,én csak jó rövidre vágom,nekem nem bök.
Az a férfiatlan amikor egy fiú\férfi a fanszőrét is tökre le akarja csupasztani,na az undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!