14 éves vagyok és kicsi a péniszem mit csináljak?
Törődj bele!
Mit csinálnál...
Vagy fogd satuba és hátrálj!
Csabikám, 14 éves vagy, holnap suli, éjfél után már rég aludnod kéne, azt csináljad.
Én meg 21 vagyok, és olyan helyzetbe jutottam, hogy még csak nem is nőtt péniszem, nemhogy nagy, még kicsi se, na én mit csináljak most?
Mêg nőhet.
Írnod kellene a fejlettsêgedről!
(magasságod,szőrösödés mikor kezdődött el,sperma van már?,apud magassàga,mekkora a péniszed ha áll,és ha ernyedt)
Ezekből tudnánk következtetni,mert lehet csak későnérő vagy és pár év múlva kezdesz el hirtelen fejlődni.
Sokak aki pl a te korodba alacsonyabbak az átlagnál,azok sokszor később szőrösödnek, később lesz spermájuk,kicsi a pénisz méretük,de amint megnyúlnak magasságra a péniszük is megnő.
Meg fejlettségben,méretben mást várunk és máskêpp is mutat egy 155-160 cm és 170 cm magas 14 éves gyerek.
Egy 155-160 cm gyereknêl a 10 cm pénisz mereven se olyan pici,mert a magasságához arányos méret,de 170 cm magasnál már picinek tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!