Miért van ez? A herémen megjelentek kisebb pattanások. Ez miért van?
Figyelt kérdés
A herémen megjelentek kisebb pattanások. Ez miért van? valaki le tudná írni hogy mitől jött elő? mit befolyásol stb...?2010. febr. 25. 00:01
2/11 anonim válasza:
Nem szoros a nadrágod és megnyomta a heréidet ülés közben? Ha nem múlik eredj urológushoz.
3/11 anonim válasza:
Mert borotválod, azért, vazze. Felsértetted a szőrtüszőt. :D
4/11 anonim válasza:
A heréden pattanások? Hogyan látod?
5/11 anonim válasza:
ezt akartam én is kérdezni, a herezacskódon max, mosni kéne :D
6/11 anonim válasza:
Ugyanattól van mint bármelyik pattanás máshol, és ugyanúgy kell eltűntetni őket. Nekem akkor jön elő ha pl a borotválkozás után benő a szőr, vagy eltömődik a szőrtüsző.
7/11 anonim válasza:
sok hülye fogyatékos, azok fordyce foltok és nem szabad kinyomni őket! majd eltűnnek, idővel. ne aggódj, férfiak 70%ának van.
a többi retardáltat meg megkérném ezúton is h ne irkáljanak olyan témába amihez nem értenek. kösz.
8/11 anonim válasza:
Nekem is volt pattanásom, nem csak az arcomon. Volt már a derekamon és egyszer a combomon is.
A herémen még csak miteszerem volt.
9/11 anonim válasza:
aludtál a egészségtan órán???
mint köztudott, a nemi szervek környékén intenzívebb zsírmirigytermelés folyik, mint a test bármely más részén, ezért fordulhat itt elő több pattanás...ez teljesen természetes...ne nagyon nyomkodd, csak akkor, ha negyon zavar...
16/f
10/11 anonim válasza:
jah boccs a mitteszereket szaba dcsak kinyomni...a pattanásokhoz meg nehogy hozzányúlj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!