Az normális ha egyik éjjel azt álmodtam hogy elmegyek a wc-re pisilni (elég hosszan) és egyszercsak már az ágyba ment? 14 éves vagyok.
előfordul ha túl sokat ittál és az ingerre nem ébredsz fel, így könnyít magán a szervezeted beindul a tudatalattid h kielégítse a vizelési ingert
este ne igyál sokat és mennyel a mosdóba
kedves 6-os ez normális dolog nem arról van szó h állandóan bepisil az illető csak arról h lefekvés előtt sokat ivott v vlmilyen vízhajtó hatási italt (kóla, tea) megtelt a hólyagja
ha erről nem ébred fel az illető akkor azt álmodja h a wc-én van ez az agy normális reakciója mély alvásban ha feszül a húgyhólyag ha az utcán vlkinek nagyon kell és már nem bírja tartani akkor rohan vlhova ahol tud könnyíteni erről van itt szó, nem arról h nem szobatiszta
sőt olyan is van h vizet folyatnak vlki mellett mikor álmodik, v vízbe teszik a kezét bepisil ez a szervezet normális reakciója
Nem gondolom hogy kórosnak mondható a dolog .Nagyon mélyen aludhattál,és még az a védekezési reflex sem lépett életbe ,ami ilyenkor a férfiaknál már bekövetkezik,a merevedés .
Merevedéskor nem tudunk pisilni,sokan meg ezzel magyarázzák a reggeli merevedésüket is .A pisilési ingertől lesz kemény .Bárkivel megeshet,maradjunk annyiban .Még a 6 OS VÁLASZOLÓVAL IS !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!