Szerintetek fura, hogy néha éjjel amikor már senki sincs az utcán, kipisilek az ablakon?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 02:49
1/7 anonim válasza:
Hányadik emeletről mindezt?
Ki is kakilsz néha?
2/7 anonim válasza:
Hát ez nem fura, hanem szabálysértés, elég komoly pénzbírsággal. Csak nem a Rökk Szilárd utcában laksz?
Engem onnan valaki majdnem lepisilt a másodikról, fel is hívtam a rendőrséget.
Kinn állt a párkányon, a ház párkányán, nem az ablakén: kimászott az erkélyen kívülre és onnan pisilt rá az autókra, jó nagy területre fröcsögött szét a leérkezett pisi.
.
3/7 anonim válasza:
Jézusom, milyen emberek vannak hallod.
:S
Jól tetted, hogy bejelentetted.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából még csak egyszer csináltam. De eddig nem tudtam, hogy szabálysértés szóval felhagyok vele. Egyébként nem én vagyok az a valamilyen Szilárd utcai lakos. Ennyire durván azért nem csináltam. Figyeltem, hogy ne legyen ott senki. És az utcánkban amúgy is kicsi a forgalom, ráadásul fák és bokrok vannak az ablakom alatt. Ha autók lennének nem csináltam volna. Ja, és, hogy minden kérdésre válaszoljak 4. emeletről.
2014. febr. 3. 22:05
6/7 anonim válasza:
Ha sokat iszok lefekvés elött és lusta vagyok wc re menni akkor csak kiülök az erkély korlát alsó vasára hogy a puncim kilógjon és már zuhog is a csurizápor.
7/7 anonim válasza:
Nem fura, á, dehogy! Na mindegy lényeg az, hogy senkit ne találj el, de amúgy ez miért jó neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!