Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Találtam egy csomót intim...

Találtam egy csomót intim területen, milyen orvoshoz menjek?

Figyelt kérdés

A péniszemtől balra van közvetlenül, nem rajta, de ágyék területen. Régen is volt, de visszahúzódott. Most megint tapintható, kb borsó méretű, bőr alatt van. Nyomásra fáj.

Milyen orvossal nézessem meg? Nem szeretném ha későn vennének észre egy tumort.

17/f

A válaszokat előre is köszönöm

2015. máj. 14. 21:53
 1/4 savanyújóska ***** válasza:
Én elsőre háziorvost javasolnák, és ő viszont seperc alatt tud adni beutalót urológushoz. Esetleg ismerősöknél lehet érdeklődni urológus felől, eléggé fluktuál (legalábbis) Pesten, hogy hol mennyit kell várni. Bár mivel még nem múltál el 18, jó eséllyel Heim Pál lesz, ott viszont jók az emberek. (Fél életemet éltem le csak náluk kb...:D)
2015. máj. 14. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Lágyékban mindenkinél ki lehet tapintani mirigyeket.

Nyomásra minden testrészünk fájdalommal reagál .

2015. máj. 15. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvosi szempontból meg a sebészetre tartozik az első vizsgálat .Az urológusnak ehhez semmi köze.
2015. máj. 15. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Amit érzel az teljesen normális dolog,a testünk tele van mirigyekkel és ha nyomkodod még jó hogy fáj.Ne nyomkod!

Urológushoz kell menned az a nemiszerv egészêvel,összes gondjàval foglalkozik,általános szűrést is vêgez(herêk áttapintása,pénisz alapos vizsgálata,húgycső nyílása,makk,fityma fék megtekintése stb)foglalkozik.Oda nem kell beutaló,csak megnêzed hol van nálatok urológia,mikor van rendelési idő és elmêsz rá,tb kártyàt és szemêlyi igazolványt kell vinned.

Nyugodtan menj urológushoz!

Ott még az orvos is férfi.

De szerintem semmi bajod☺

2015. máj. 15. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!