Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 évesen aranyerem van?

13 évesen aranyerem van?

Figyelt kérdés

Nagyon viszket a végbélnyilásom inkább a belsőbb része és kivül sima bőrszínű de belül piros és talán nagyonpiccit vérzik is

MINDEN NAP FÜRDÖK ÉS A SZÉKLET KIÜRITÉSE UTÁN IS KIMOSOM

Este viszket és napközben néha de este a legintenzivebb

most nem rég kimostam szappanal és csipet a piros részen

2015. máj. 14. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, hogy ez aranyér. De ha nyugtalan vagy miatta, beszélj erről a szüleiddel és nézessétek meg!
2015. máj. 15. 00:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem merek erről csak úgy beszélni
2015. máj. 15. 06:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kemény széklettől aranyered lett, Reparon krémmel kellene kenegetni és ha nem múlik, akkor sebészeten megmutatni.
2015. máj. 15. 08:15
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne kenegesd semmivel addig, amíg nem vagy biztos a dologban. Csak ronthatsz az egészen.

Sajnos mindenképp beszélned kell erről, legalább az egyik szülődnek. És az is sajnos, hogy orvos lesz a vége.

De még mindig jobb egy kicsit "égni", mint szenvedni sokáig!

2015. máj. 15. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Aranyérnek hangzik,meg kellene nêzned hogy a vêgbêl nyilásodnál van e egy pici ér,egynkis dudor.Ha van akkornkülső aranyér.Akkor reparon krémet kell használni.

Ha kívül nincs semmi,hanem belül van akkor belső atanyérről van szó,akkor aranyérrenkérjêl kupot,amit a fenekedbe kell majd felcsúsztatni.

Mind a kenőcs,mint an kup vêny nêlkül kapható,tehát gyógyszertárba simán meg lehet venni.

Nálad kisebb gyerekeknek is lehet aranyerük.

Aranyér nagyobb,vastagabb székletnêl szokott előfordulni,nagyobb széklet után pici,friss vér van a wc papíron.

.

Az emberek 40%-êknak van a statisztikai adatok szerint aranyere.Ezzel nem kell orvoshoz futni,csak ha súlyos esetről van szó,nagyok az aranyeres csomók pl.

Kezeld vagy aranyér kuppal,vagy reparon kenőccsel és pàr nap múlva el kell múlnia.

Ha mêgis orvoshoz mennél és szégyenlős típus vagy,nem szeretnéd ha szülők előtt matatnának ott,akkor ha a szüleid vinnênek el orvoshoz várjanak meg kint,ne menjenek be veled az orvosi szobába,meg hosszú polót vegyêl fel,hogy ha le kellene tolnod a gatyát,boxert takarjon a polód.

2015. máj. 15. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Szappannal meg ne mosd túl intenzíven meg a vêgbeled,mert lehet ez irritálja,hiszen eleve piros.
2015. máj. 15. 20:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocs elfelejtettem vegyél nedves popsi törlöt és azzal töröld meg kakilás után a feneked,mert az nagyon puha,azzal nem tudod felsérteni magad.
2015. máj. 15. 20:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyébként nem lehet, hogy csak nagyon erősen törlöd ki papírral nagydolog után?

Én észrevettem magamon hogy amikor papírral törlöm, és.. szóval utána vérzik, meg fáj is utána egy kicsit, és megnéztem, a bőrrel volt baj, azt dörzsöltem ki elég szépen...

Szóval.. nálad ez hogy van, hogy.. pl van a lyuk, és körülötte piros?

Mert ha igen simán lehet az, hogy kidörzsölöd a bőrt és azért vérzik, és mégse aranyered van...

2015. máj. 16. 08:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert bidében
2015. máj. 17. 17:28
 10/12 A kérdező kommentje:
tegnap kitöröltem nedves törlőkendövel és ilyen barnás volt vagy inkábbb narancssárga és nagyon fájt meg aztán csipte is
2015. máj. 22. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!