Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj ha a merev állapotba...

Baj ha a merev állapotba hátrahúzom a fitymám akkor csak a makkom alá tudom húzni? (tehát felgyűrődik a bőr a makkomnál.

Figyelt kérdés

[link]

így nem bírom lehúzni...nekem nem "simul" ki hanem felgyűrődik a makk alá.ez baj?

2010. febr. 24. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha elszakadna, akkor már nem lenne gond vele, de nem biztatnálak arra, hogy szakítsd át magad, ne is vágd!

Ha a féked húrszerűen megfeszül és húzza alá a makkodat, az le7 gáz.

Hát lehet, hogy nem érted a kérdéseimet...

_ Alapállapotban (petyhüdten) a fitymád hosszabb-e (vagy rövidebb-e) a makkod végénél?

_ Amikor fedi a makkodat a fityma, akkor túlnyúlik a fitymád a makkodon? Ha igen, ott nem néz ki úgy mintha rojtos lenne a vége? ("Rojtos" alatt nem egyszerűen ráncos-t, hanem kicsit összecsomósodott-at, összeragadt-ot értek).

Amikor hátrahúzod, nem tud rojtosodni, max ráncosodni. Nézd meg az általad a kérdéskifejtésbe (zöld mező) beszúrt linket, ott a tartalomjegyzéktől jobbra láthatod a férfi egészséges petyhüdt nemi szervét, melynek makkját fityma borítja, ami túlnyúlik a makk végén, és a vége szűkebb, majd csücsörít, szép rózsaszín-ű, kissé csomós. Mint egy rojt...

EE

2010. febr. 25. 22:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Jaa értem.

Igen norm állapotban nekem is olyan mint a képen.De amikor merevedésem van akkor magától nem jön le a makkom alá a fitymám,hanem ugyanúgy ott marad,és nekem kell hátrahúzni a makkomig.(tehát szinte úgy néz ki mint norm állapotban)

2010. febr. 26. 06:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Tudod, azért furcsa egy picit ez így nekem, mert ha a fitymád beszűkült, akkor ált. a fityma eléggé rátapad a makkra, de nem annyira, mint a klasszikus fitymaletapadásnál (adhesio cellularis), csak egyszerűen olyan érzetet kelt, mikor és miután hátrahúztad a fitymádat, mintha tapadna, ragadna a makk felszíne. Ebben az esetben nehezebb is lehúzni a fityeszt róla.

Ha pedig a fityma lejött a makk alá, de tovább nem megy, vagy csak úgy, hogy erőlteted, ekkor azonban a fék kifeszül és ilyen hártyaszerűség húzódik a kifeszült fékhúr és a makk-fityma között, ami a fékkel együtt elkezdi húzni saját maga alá (előrefelé) a makkot, az bizony fitymafékprobléma, ekkor azt át kell vágatni. De prózában megint másképpen látja az ember a dolgot. Így emiatt nem könnyű vmi konkrétabb dolgot is mondani a problémádról, részben emiatt nem tudodk ennél érdemlegesebb információval szolgálni.

EE

2010. márc. 8. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!