Baj ha a merev állapotba hátrahúzom a fitymám akkor csak a makkom alá tudom húzni? (tehát felgyűrődik a bőr a makkomnál.
így nem bírom lehúzni...nekem nem "simul" ki hanem felgyűrődik a makk alá.ez baj?
Hali!
Ez téged akadályoz az önkielégítésben, vmint a szexben?
Fitymaféked nem feszül túl nem fáj? Nem húzza a makkodat maga alá?
Korod?
Üdv: EE
Még nem élek nemi életet.Önkielégítésnél egyáltalán nem fá,és egy nagyon picit kellemetlen,ha tovább akarom húzni,ami nem megy mert megakad a makkom alatt.
15/F
De feszül a fék... rendesen, ha tovább akarod húzni...
EE
Figyu, Pajtás!
Ha felgyűrődik, azt okozza vmi. Ez az esetek zömében (eddigi tapasztalataim, és a hallott sztorik tömkelege 1aránt ezt igazolja...) a rövid kantár miatt szokott lenni, esetleg fitymaszűkülettel is kiegészülve, de ezt így nem tudom megítélni, ezt csak te tudod. Uakkor nem akarom látatlanba azt sem belédbeszélni, hogy ez a bajod, a gyanúm azonban erre a leírásod alapján erősödni látszik.
Akkor rövid a kantár, ha -- amikor a fitymád bellemeze hátrahúzáskor nem tud teljesen kisimulni a hímvessződ felszínén, hiába próbálnád még-még húzni, de nem megy, és összeráncosodik a makkod alatt, közben meg -- húrszerűen feszül, esetleg fáj, ill. ha túlerőlteted, akkor húzza maga alá a makkodat. Ebben az esetben félő lehet, hogy egyszer csak rántasz egyet a fitymádon önkielégítéskor, vagy szex közben behatoláskor, esetleg, ha a későbbi barátnő(i)d "meglovagolnak". Ekkor van az, hogy elpattan a cselló húrja, de vérzik a helye, ehhez pedig csípő, gyullasztó érzés párosul6.
De mint mondom, ezt jelen esetben csak te tudod megítélni.
Sztem vizsgáld meg a fékedet a fent leírt szempontok alapján, mert ezt tartom vszínűbbnek.
Még azt megkérdezném, hogy...
_ A fitymád is szűknek érzed, vagy azzal minden rendben van?
_ Alapállapotban hosszabb-e (vagy rövidebb-e) a fitymád, a makkod végénél? Túlmegy-e rajta?
_ Össze is rojtosodik ott? Ha igen, mennyire?
_ Nem vastagabb a fitymád a végénél alap- ill. hátrahúzott állapotban? Nem simul rá túlságosan a makkodra?
Üdv: EE
És ha elszakadna,akkor már nem kell vele semmit se csinálni?
A Kérdéseidre:A fitymámmal szerintem semmi vaj sincsen.
Lehet,hogy nemértem de alapállapotba tökéletesen kisímúl a bőr(ha ezt kérdezed).
Merev állapotba amikor hátrahúzom akkor nem azt mondom,hogy rojtosodik,csak az a bőr ami a makkomról jött le ott lesz.(minimálisan)
Nem nem simul rá.
Remélem jól értelmeztem a kérdéseidet =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!