Mitől lehet ez? Mentális/nem mentális? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos, nekem olyan problémám lenne, hogy barátnőmmel az utolsó két aktusunknál, amint az óvszert felhúztam, vagy már előtte, teljesen lelankad a péniszem, és nem sikerül "újraéleszteni". Pontosabban sikerül, de a behatolás után, szinte azonnal ismét lelankad. Ám ezután, ahogy felöltöztünk ismét aktívvá válik... Ami szerintem probléma lehet, hogy az aktus előtt, a barátnőm orálisan kielégít, és azért konyul le. (Bár, közben én is kielégítem őt orálisan, tehát elmáletileg lenne elég ideje újra "magához térnie".) Másik szerintem lehetőség, hogy az óvszer vált kényelmetlenné, esetleg unalmassá. Mind-e mellé még fontos lenne szerintem megemlíteni, hogy a korábbi 30+ együttlétnél, semmi ilyen probléma nem volt. Mindketten nagyon élveztük. Igazából csak az első ilyen lankadásos esetre szeretnék magyarázatot kapni. A második már inkább mentális eredetű és magamba kellene lerendeznem. A válaszokat előre is köszönöm ^^2010. febr. 23. 20:54
1/3 anonim válasza:
Fáradtság stressz és a szokásos agyon ismételt dolgok amiket mindenhol elmondanak.
Mozgás, vitaminok főleg cink és E vitamin az sose árt.
A lényeg pedig hogy ne kezdj el ezen kattogni mert akkor lesz ebből gond.
Eddig is ment ezután se lesz gond. Még egy közhely ha szabad.
Ez mindenkivel előfordul.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ. Ez az E vitaminos dolog új volt most számomra. ^^
2010. febr. 24. 20:07
3/3 anonim válasza:
cink,
arginin nevű aminosav
szelén, Q10 koenzim, E-vitamin
Ez mind pozitivan befolyásolja a férfi erönlétet és a spermium számot ha babát szeretnétek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!