Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Születésem óta nem nőtt a...

Születésem óta nem nőtt a péniszem, miért?

Figyelt kérdés

Szinte ugyan akkora mint akkor, vagy legalább is kis korom óta, annyi különbséggel, h merev állapotban nagyobb. Miért van ez? Amire tippelnék az az, h ovis koromban túl kicsi voltam és vékony, ezért nem engedtek iskolába, és írtak fel vitaminokat meg valamilyen szteroidos gyógyszereket. Tudom, h már nem lehet ezen változtatni, de legalább az oka érdekelne. Nem merek átöltözni senki előtt, sohasem voltam még nyilvános férfi WC-ben...

22/f

2015. máj. 5. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nincs semmi bajod.De ez mereven se valami nagy.Fogadd el,mást nem tudsz tenni.Nyilvános Wc-be nyugodtan menj el,nem kell közvetlenül más mellé állni.

Az a helyzet hogy vérpéniszed van,ez azt jelenti hogy ernyedten nagyon pici pl 4-7 cm,de ha feláll többszörösére nő,megnőhet 15-16 cm-re is.Több férfinak is van vérpénisze

Bàr igaz a többségnek húspénisze van ami annyit tesz hogy nekik ernyedten is nagyobb kb 9-12 cm akár,de ha feláll csak pár cm-vel lesz nagyobb.kb 15-16 cm-re nő meg.

2015. máj. 15. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
A férfiak kb 1/4 1/3 részének ernyedt állapotban ugyan ilyen kicsi.
2015. máj. 23. 09:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Páromnak is kb. ekkora, szerintem semmi gond nincs vele. Sokáig csak merev állapotban láttam, aztán egyszer együtt fürödtünk, kicsit meglepődtem, de tetszett. :) Olyan "cuki", imádom.

4 éve együtt vagyunk, soha nem volt gond az ágyban sem..

25/N

2015. máj. 23. 10:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 23. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen ezzel semmi gond. A páromé mereven kb. 12 cm, ernyedt állapotban szerintem még 4 sincs. Ő soha nem mondta, hogy valaha is zavarta volna, nekem meg női szemmel sokkal izgalmasabb ez a típusú pénisz, amin ennyire szemmel látható a növekedés szexuális izgalom hatására.
2015. máj. 23. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!