Születésem óta nem nőtt a péniszem, miért?
Szinte ugyan akkora mint akkor, vagy legalább is kis korom óta, annyi különbséggel, h merev állapotban nagyobb. Miért van ez? Amire tippelnék az az, h ovis koromban túl kicsi voltam és vékony, ezért nem engedtek iskolába, és írtak fel vitaminokat meg valamilyen szteroidos gyógyszereket. Tudom, h már nem lehet ezen változtatni, de legalább az oka érdekelne. Nem merek átöltözni senki előtt, sohasem voltam még nyilvános férfi WC-ben...
22/f
Nincs semmi bajod.De ez mereven se valami nagy.Fogadd el,mást nem tudsz tenni.Nyilvános Wc-be nyugodtan menj el,nem kell közvetlenül más mellé állni.
Az a helyzet hogy vérpéniszed van,ez azt jelenti hogy ernyedten nagyon pici pl 4-7 cm,de ha feláll többszörösére nő,megnőhet 15-16 cm-re is.Több férfinak is van vérpénisze
Bàr igaz a többségnek húspénisze van ami annyit tesz hogy nekik ernyedten is nagyobb kb 9-12 cm akár,de ha feláll csak pár cm-vel lesz nagyobb.kb 15-16 cm-re nő meg.
Páromnak is kb. ekkora, szerintem semmi gond nincs vele. Sokáig csak merev állapotban láttam, aztán egyszer együtt fürödtünk, kicsit meglepődtem, de tetszett. :) Olyan "cuki", imádom.
4 éve együtt vagyunk, soha nem volt gond az ágyban sem..
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!