Hogyan állapítsuk meg a Fitymaszűkület illetve a rövid fitymaféket?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne számomra hogy most tudjam hogy van e baj vagy mehet a menet : 15F : válaszokat előre is köszönöm !2015. máj. 4. 14:16
11/17 anonim válasza:
És ilyenkor pontosan mi fáj? az, hogy nem fér ki a telt makk a fityma nyílásán és feszíti azt, vagy alul feszül a húr (a fitymafék)?
12/17 A kérdező kommentje:
az előbbi de sztem m2 de már kaptam beutalot sebészetre
2015. máj. 8. 15:52
13/17 anonim válasza:
Ha ilyen csekély szűkület miatt az egész fitymát el akarnák távolítani, az feleslegesen radikális beavatkozás lenne. Mit irtak a beutalóra?
14/17 A kérdező kommentje:
fitymaszükület
2015. máj. 8. 21:53
15/17 anonim válasza:
Enyhe fitymaszűkületed lehet,most legyél óvatos,ezt nem kell metélni,ezt kerüld el,ne hogy rábeszéljen az orvos.
Orvos mondta milyen műtét lesz és mikor?
Ha nem beszêlt a műtêtről menny vissza,kérdezd meg és mond meg a metêlést szeretnéd elkerülni.
Óvatos és körültekintő legyél.
16/17 A kérdező kommentje:
aztmondtta vagy egy kis bemetszés vagy egy ilyen kerek cuccal kicsit kitágitsak de direkt rá kérdeztem hogy csúnyább lesz e azt mondta ezel nem szokot baj lenni hát bízok benne hogy aki csinálja majd az is ezt mondja :D
2015. máj. 9. 20:30
17/17 anonim válasza:
Akkor egy elég korrekt dokihoz kerültél.Majd írd meg mi volt,ha a műtétre sor kerül.
Azért otthonra előre szerezz be gézt,kamillát,betadin oldatot.Tudod akarmilyen pici vágás is lesz azért a sebet kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!