Rövid fitymafék és enyhe fitymaszűkület egyszerre?
Lehet olyan hogy egyszerre van a kettő, vagy csak a rövid fitymafék miatt nem tudom teljesen lehúzni a fitymát?
20/F
Minden lehetséges a mai mai világban .Az enyhe szükületen
talán mégtudsz változtatni ámbár már ezt is kinőtted .
A féket meg el kell távolitatni.Ne menjél abba bele a dokinak kényelmes ,a csak átvágás .Akinél ezt csinálták,szinte semmi sem változott .
Igen lehet hogy mindkettővel baj van,de óvatos legyêl a dokival mert enyhe szűkületnêl nem kell metêlni,tehát ezt ne enged.
De az is lehet hogy csak a fêked rövid és az akadályozz a fityma makk mögé húzásában.
Viszont lehet simán fitymaszűkületed van csak,ha csak erről lenne szó meleg vízben a fitymát tornáztatni lehet ami javulást eredményez.
Menj urológushoz csak tb kártyàt,szemêlyit kell vinni.
Nekem egy éve volt fék átvágás.
Amúgy nekem egyszerre volt mindkettő, az enyhe szűkület nálam annyit tesz hogy a makk aljáig tudom húzni, slusszpassz.
A fék műtétje is segített. Kb 2,5 hét volt mire azt mondhattam hogy már kb rendben van. A varratokat otthon kell kiszedni, 1-2 makacs majdnem megbőgetett :D
Szerintem menj bele, csináld végig, nekem még kicsit rá kell szánnom magam a 2.ra.
Azt nem tudom hogy lehet-e egyszerre a kettőt...lehet az már túl megterhelő szegény kukacnak :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!