Barátom mostanában furcsának találja a péniszét! Elöszőr csak szex közben érezte furcsának de mostmár látható tünetei is vannak mitől lehet ez?
Ne próbálkozzatok kenőccsel, hacsak nem akarjátok, hogy ismeretlen hatású kenőcs alkalmazása nagyobb kárt tegyen mit hasznot? Itt mindenki a Canestent nyomja, ha ilyet olvas, vagy azt hogy "gomba",mindeki azt hiszi, hogy segít, közben van akiknek úgy tönkreteszi a fitymáját, hogy körülmetélésre kell mennie!
Ne kockáztassatok, a barátod menjen mihamarabb a bőr-és nemibeteg-gondozóba!
vannak olyan nemi betegségek is melyeket összeszedhet pl uszodákban, közös helyiségekben sőt asszem még olyan is ami cseppfertőzéssel terjedhet (ez nem tom mennyire igaz én is csak olvastam) szal nem biztos hogy tisztálkodás hiánya vagy megcsalás van a háttérben.
am utolsó vagyok :D
Akkor hál istennek minden rendben van.
Gombát meg simán el lehet kapni,mert anhüvelyben,a makkon,szájban is van egészsêges gomba mennyiség ami nêha túlszaporodik és ekkor lesz a nemiszerv gombás(de közös törölközötől,közös zuhanyzóban,egy kêz megmosás nélküli kilincs lenyomásától majd ezzel a kézzel a nemiszervhez éréstől is) gombát el lehet kapni.(férfiaknál piros foltok,kiütések lesznek ekkor sokszor)
Ha ez veletek bármikor előfirdulna canesten krémet,hüvely kupot kell venni és 2 hétig használni,ez idő alatt se sex,se petting.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!