2 napja volt körülmetélésem, ez normális?
sokan töltöttek már fel képet, vettem a bátorságot én is, több szem többet lát.
Az orvosom "baneocin" kenőcsöt ajánlott, azt használom és vattával kamillázást, viszont mindenhol olvasom a "Betadine" fertőtlenitőt is, annak is nekiállok.
Semmi fájdalmat nem érzek műtét óta, csak a reggeli merevedés kellemetlen kicsit de az sem fáj különösebben. Viszont a makkom nagyon érzékeny, meztelen alszom és vagyok itthon. Műtét utáni kötést nehéz volt leszedni, utána már azzal sem volt probléma, NAGyON minimálisan vérzik és váladékozik.
Szerintetek minden rendben? Tapasztalatokra lennék kiváncsi!
Köszönöm szépen! Kellemes ünnepeket!
Minden rendben van, a leírtak alapján elég hamar gyógyul szerencsédre. Még kb. másfél hétig lesz érzékeny, teljesen jó meg 1 hónap múlva.
A hercehurcázónak pedig üzenem, hogy nem mindenki jókedvéből "csonkoltat" ám...
Eddig halogattam, mert feltem tole a sok negativ velemeny miatt, a makkom szinte egyaltalan nem latszodott es mar a vizeles is problemas volt. Szerencsere tul vagyok a nehezen remelem.
Koszonom szepen a valaszt! Megnyugtattal.
Erről csak azt tudom mondani, hogy mindenki csak a saját idejét vesztegeti azzal,hogy fél, vagy halogatja a muszájt.Azonban a fitymaszűkületre van a körülmetélésen kívül még számos megoldás, csak keresni kell olyan embert, aki képben van ezekkel. és aki keres, az talál,ha elég kitartó. De nem műtét után, hanem előtte!
(Eső előtt köpönyeg...)
Ha ez a megoldás ám legyen .De doki munkájától nem vagyok elszállva .Sok ilyen képet láttam már itt,és szebben elvolt dolgozva a bőr .A legtöbb doki Betadine fertőtlenitőt ajánl
a kamilla teában pedig áztatni legalább napi 3 x 10 percet .Neogranormonnal is lehet kenegetni .
Már mindegy ,ez van ,jobbulást kívánok !
Gyógyultam meg használd egészséggel . !
kamillaba aztatni kell vagy eleg ha csak vattaval borogatom kicsit? ha belelogatom es aztatom nem lehet problema?
koszonom szepen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!