Szentes, urológia?
Igen 14 éves gyerek egyedül elmehet már rendelésre,csak a személyi igazolványt és tb kártyat kell magával vinnie és vagy telefonon kérjen előre időpontot vagy simán egy délutáni rendelési időre kell hogy elmenjen.
Mi a bajod?
Érdemes elmenni,de bárki el is kísérhet akár,csak a váróban maradjon ha sorra kerülsz.
Nagyon jól irod le mi a szabály .Elmehetsz egyedül is ,csak taj kártya kell,semmi egyéb igazolvány .Az SZTK ban oda mész a betegfelvételhez,beadod a taj kártyát,és ennyi csak ott.Azután ha nem kell időpont,mehetsz várakozni a rendelő ajtóba .Szentesen ha jól tudom 2. emelet,1 ajtó.
Csak az lehet a gond nálad,hogy én utána olvastam,hogy 8-12 között van rendelés.Neked ez idő alatt suli van .
Egyébként az nem volt ide írva ,hogy kell időpontot is kérni .Rendelés H-P ig van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!