Ha egy fiatal férfi nem él szexuális életet és nem
végez önkielégítést, abból baja lehet? Nem bomlik meg
a hormonháztartás? Nem sorvadnak el az izmok?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 09:49
1/8 anonim válasza:
Milyen izmok? Amiket szex közben használna? :D
Nem, a hormontermelésre nincsen hatással az önkielégítés vagy a szex hiánya. Nem fog csökkenni a tesztoszteronszint, és az izmok sem fognak összemenni. Ami spermium termelődik, az felszívódik, vagy éjszakai magömléssel ürül. Hát ennyi a történet.
2015. ápr. 18. 09:53
2/8 Philipp Gábor válasza:
Egy kicsit csökkenni fog a spermák darabszáma és a teszto szint is .Amit nem használsz azt a szervezet nem fogja teljes mértékben "fenn tartani". így van ez az izommal,aggyal,csonttal mindennel.
2015. ápr. 18. 10:04
3/8 anonim válasza:
Valahol azért kibújik a szög a zsákból. Gondolj pl. a papi esetekre...
2015. ápr. 18. 10:05
4/8 anonim válasza:
A 2 es értek egyet,már ahogy én is utána olvastam .
Amit nem használunk ,az fokozatosan épül is le .Ez mindenre igaz,és nem csak a testünkre .Még hogy nincsenek itt izmok.A prosztatában,herékben,zacsiban rengeted az izom.
A legfontosabb meg a PC izom .
2015. ápr. 18. 11:12
5/8 anonim válasza:
Nem sorvadnak el,azért az túlzás lenne.
2015. ápr. 18. 17:28
6/8 A kérdező kommentje:
Mostanában egyáltalán nem gondolok a szexre életkörülményeim miatt, nagyon depressziós vagyok. Arra sem bírom rávenni magam, hogy olyasmikre gondoljak, vagy olyasmiket nézzek, amivel ellenőrizhető lenne, hogy még működik-e. Alig tudok aludni, álmodni sem álmodom, és reggel sincs semmi aktivitás odalent. Eddig nem is érdekelt, csak azért kezdett foglalkoztatni, mert egyik nőismerősöm megemlítette a szexet, és mondtam neki, hogy én mostanában nagyon aszexuális vagyok. Úgy emlékszem, merevedésem sincsen reggel magától.Lehet, impotens lettem?
2015. ápr. 18. 18:13
7/8 anonim válasza:
Lelkieredetű az "impotenciád" és az, hogy nem vágysz a szexre. A depresszió egyik tünete a libidó csökkenés.
Ha rendbe jössz lelkileg és elmúlik a depressziód akkor a tested is úja normális lesz.
Szerintem keress segítséget.
2015. ápr. 18. 22:49
8/8 A kérdező kommentje:
Mindig is tudtam, hogy a 25-öt sem fogom megérni/megélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!