Egy 13-14 éves gyerek is lehet felizgulva?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy feláll, de ők is lehetnek úgy beindulva mint a 17-20 évesek, hogy nagyon nagyon kívánják és... na értitek, vagy ehez még kicsik?2015. febr. 1. 14:36
2/19 anonim válasza:
Naná hogy lehet. Én is pont felizgultam a kérdést olvasva. Az egyik kezem már foglalt is ha érted mire gondolok... 14/F
3/19 A kérdező kommentje:
ja hát nyugodtan :D
de az hogy feláll egy dolog, ilyenkor fel is izgulsz rendesen? xd
2015. febr. 1. 14:45
5/19 anonim válasza:
Hát ez nem tesz különbséget a korosztályoknál .
6/19 A kérdező kommentje:
azért kérdezem igazából, mert bátyám azt mondta hogy nem egyenlő az hogy feláll azzal hogy fel vagy izgulva, mert az azt jelenti hogy nagyon nagyon akarod és nem bírsz magaddal, és hogy még én kicsi vagyok ilyet nem érezhettem. de akkor ezek szerint mégis ? :D
2015. febr. 1. 14:52
7/19 anonim válasza:
Kérdező amúgy te milyen nemű vagy elárulod?:)
9/19 A kérdező kommentje:
14 leszek nemsokára és fiú
2015. febr. 1. 14:55
10/19 anonim válasza:
A kamaszok a legkanosabbak még egy 40körulivel is dugnék.$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!