Olyan problémám volna, ami már igen-igen aggaszt régóta, hogy barátnőmmel nem tudunk egészséges szexuális életet folytatni miattam. Tudna-e valaki segíteni vagy tanácsot adni?
Arról van szó, hogy a leghosszabb idő egy kerek perc volt, egyszerűen nem tudom tovább visszatartani az orgazmust és hihetetlen frusztráló, hogy csak orálisan tudom kielégíteni barátnőmet, mert csaknem rögtön utána le is lankadok.
Sokmindent olvastam már neten, többek közt hogy el kell szorítani, meg kell törni stb stb, ezek lehet hogy működnek is, de nem 30 mp-nél, hanem esetleg 15 perc után..
Nagyon kétségbe vagyok esve, ha van valakinek valami hasonló tapasztalata és ötlete ennek kezelésére, nagyon szívesen meghallgatnám. Kenőcsökre meg spray-ekre nem is tudnék költeni, mert nagyon drágák. Valamilyen természetes megoldás lenne a legjobb, de élertem arra a szintre, hogy nem érdekel, bármit meghallgatok. 20/F
Nem kell még orvos,menj el egy szexshopba és vegyél egy ilyet először.
szamo77db
Megnyugtató, de utánajárok majd a kisebb részleteknek is.
Rákerestem, és sajnos vényköteles a lidocain.
11:42
igen szoktam maszturbálni, de az sem tart tovább 2 percnél. Igyekszek elnyújtani,többször megállok, elszorítom stb, régóta így csinálom, de nincs eredménye.
Mire a nadrágom lekerül, addigra általában már 100%os merev, de legtöbbször még a nadrágnak sem kell lekerülnie ahhoz, hogy ilyen izgalmi állapotba kerüljek..
Miquel
Az igazat megvallva erre én is gondoltam már, ki is próbáltam egy pillanatra,mert logikusnak tűnik hogy ezzel úgymond hozzászokik az ingerléshez a makk. Ezzel az az egy problémám van, hogy már pusztán ez a mértékű ingerlés is képes erekciót eredményezni, azt meg mondani sem kell, hogy nagyon kínos tud lenni egy spontán merevedés, gyakorlatilag akárhol vagyok.
19:06
Köszi a tippet! Neked van tapasztalatod vele? Csak átmeneti megoldásnak jó, vagy idővel ez is segít megtanulni irányítani az orgazmust? Ha használom akkor később nélküle is menni fog úgy, mint vele?
Működött bizony!
Igaz nekem nem volt ennyire cinkes,csak elegem lett belőle hogy mire a páromnak jó lett volna meg kellett álljak.Volt hogy addig húztam vele hogy a végén úgy kifáradtam hogy belankadtam.
a maszturbálással gyakorolj
nem kell elszorítani, egyszerüen állj le
tanuld meg hol van az a pont ahol még leállhatsz mielőtt
elmész
egy maszturbálás tartson ejakuláció nélkül legalább 15-30 percet
a szeretkezés:
izgasd fel a barátnődet kézzel, nyelvvel, akár 1-2 orgazmust is átélhet így, anélkül, hogy hozzád értetek volna
neked nincs szükséged arra hogy valaki felizgasson, megy az magától
csináld gumival, abban sokkal kevesebb inger ér
végezetül ha azonnal eldurransz, akkor biztos képes vagy egy 2-3. ejakulációra is, ergo ne hagyd abba, hanem csapj a lovak közé, a második nem fog annyira gyorsan megtörténni
9:38
Wow ez nagyon jól hangzik, ezt szeretném én is. Kaptam már egy pár ötletet privátban is és írogatom őket, ez is felkerült a listára. Köszönöm szépen!
Szamo77db
Azt nem mondom, hogy jóban vagyok vele, viszont egy pénz hajhász tag, aki szarik a szabályokra meg a betegeire is. Szóval nem egy becsületes ember, és nemigen fogja a lelkivilágát tönkrevágni, ha felír nekem egy ilyet. Van rá esély, hogy tud segíteni. Amint tudok, felveszem vele a kapcsolatot. Köszönöm a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!