Mennyi ideig lehet kibírni magömlés nélkül?
Figyelt kérdés
3,5 hétig kell kibírnom, hogy nem nyúlok magamhoz, de nem tudom, hogy ki lehet bírni magömlés nélkül? Milyen módszerekkel csillapítsam magam?
(Még csak a második hét vége felé járok.)
2015. ápr. 8. 10:34
1/13 anonim válasza:
Szia! Ki lehet bírni, de valószínűleg éjszakai magömlésed lesz. Csillapítani csak úgy lehet, hogy eltereled a figyelmed, nem gondolsz rá. Próbálj többet sportolni, ha hulla fáradt vagy este, jobban meg tudod tartóztatni magad.
4/13 A kérdező kommentje:
De én az éjszakai magömlést szeretném elkerülni.
2015. ápr. 8. 11:00
5/13 anonim válasza:
esténként orvosi zsálya tea (1 percig főzni,leszűrni, ha nem megy magában,kis mézzel)
6/13 anonim válasza:
Az hogy kibírod e 3,5 hétig magömlés nélkül nagyban függ az életkorodtól. A 14.-25. évig a legnehezebb. A Te korod? Miért kell a 3,5 hét magömlés nélkül? Fogadás?
7/13 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. Nem, nem fogadás csak Franciaországba utaztunk a családdal és most nem igazán lehet elintézni.
2015. ápr. 8. 11:32
8/13 anonim válasza:
Dehogynem lehet :)
Nekem mindig sikerül, WC-n, fürdőben, bárhol, ha kell, fél perc alatt.
9/13 anonim válasza:
Ennyi, egy wc, vagy zuhanyzó. Vagy mindenhová követnek? Ezt erősen kétlem. Nem kell kibírni ilyen miatt, utazás... Ha valami orvosi dolog lenne, s tényleg kéne más lenne a helyzet. Ne aggódj, apukád / fiú tesód, ha idősebb és van, ők is megoldják, ha hiszed, ha nem. :)
10/13 anonim válasza:
Fél perc alatt??? Hát nóóórmáális vagy #8-as??
15 éves a srác, és te korai magömlésre akarod megtanítani? Issstenem!XO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!