Mi lehet a baja a nemi szervemnek?
Figyelt kérdés
2 napja előjöttek kis pöttyök, eléggé viszket.Eddig neugranormonnal, illetve canestennel kentem.2015. ápr. 2. 13:24
1/14 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy a napokban hagytam abba a Zinnat antibiotikum szedését...
2015. ápr. 2. 13:29
3/14 anonim válasza:
gombás jellegű dolog lehet,kend tovább a canestennel,ha nem múlik doki
4/14 anonim válasza:
Igen. Valószínű gombás fertőzés. Az antibiotikum mellékhatása lehet. Folytasd a Canestenes kezelést!
5/14 A kérdező kommentje:
Abbahagytam, másnap egyből kijött :/ Na mindegy, kenem tovább :D Köszönöm!
2015. ápr. 2. 13:42
6/14 anonim válasza:
Szerintem a google-on keress rá. Írd be hogy kiütések a péniszen, vagy makkon és biztos hogy fog adni pár lehetséges okot ami okozhatja ezt a tünetet. Gyakran váltod a partnereidet? Ha így volna lehet összeszedtél valami nemi betegséget. Mindenféleképp nézz utána és csak óvszerrel szeretkezzél, mert ezt akár át is adhatod a partnerednek.
7/14 A kérdező kommentje:
15 vagyok, soha nem szeretkeztem még :D
2015. ápr. 2. 13:51
8/14 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, vagy urológushoz.
9/14 A kérdező kommentje:
Egyből nem fogok szaladni.. megpróbűlom canestennel kenni, hátha jobb lesz.
2015. ápr. 2. 13:58
10/14 anonim válasza:
Ez nem halálos kór,nem is kell vele egyből szaladni .
Idő kell ahhoz is ,amig a szervezetedből ki ürül a beszedett gyógyszer mellékhatása .Aztán nem is biztos hogy ettől van,mert lehet egy belső szerv nem kellő müködésének a hatása .Most már mindenképp várnod kell ,majd csak az ünnepek után menjél ,ha szűkséges .Kezeld azzal,amivel eddig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!