Miért nincs magömlésem?
Ám szerintem az orvos sem nagyon tud először sokat tenni. Megnézi, megtapogatja a lompost, a heréket, az ágyék tájékát, felhúzza a fitymát, benyúl a végbeledbe és megtapogatja a prosztatát. Lehet hogy megkér állítsd fel. Megtapogatja úgy is. Kiverni ő sem fogja. A leírtak alapján nincs szükség hormonokra. Méreted megfelelő, szőrösödés van.
Ha volt már éjszakai magömlésed, vagyis ürült már álmodban szerintem akkor semmi baj nincs. Csupán kicsit több ingerre van szükséged ahhoz hogy elélvezz. Ami majd ha csajjal csinálod nem hátrány. Szánj rá több időt mint 5 perc. Csináld olyankor amikor éjjel arra ébredsz, hogy nagyon áll. Vegyél valamilyen síkosítót és úgy próbálkozz. Ha nem kamu a kérdés és tényleg az van amit leírsz, akkor szerintem most nincs több teendő. játszogass vele ha nyugodt a körülmény és megtörténik hamarosan. Csak akard!
Szerintem semmi bajod nincs,csak még nincsenek benned erős nemi ösztönök ennyi.
Ha éjszaka volt magömlésed akkor nincsen semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!