Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Aggódom a szívem miatt? (Bőv...

Aggódom a szívem miatt? (Bőv lent)

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. 21 éves vagyok,fiú és az utóbbi időben elég érdekes, mi több félelmetes dologra lettem figyelmes. A sztori úgy hangzik, hogy Február 1.-el elkezdtem egy iskolát, ami nagy részben pszchiológia, és társadalom kritika, tanulunk a suicid hajlamról, empátia stb tehát elég stresszes dolgokról. A szívem azóta csinál egy érdekes funkciót. Dobog normálisan, egyszer csak úgy érzem mintha a levegő lemenne a számtól a szívemig, mintha megállna egy másodpercre, és egy erős dobbanással visszaáll a ritmusra. Ezt nagyjából 15 percenként, de van olyan, hogy 30 másodperc alatt sokszor csinálja. Ez mi lehet? Többet dohányzom az átlagnál, 117 kg 21 éves vagyok, és ahogy említettem elég stresszes manapság. A válaszhokat előre is köszönöm.

2015. márc. 17. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon hiszem, hogy itt valaki a válaszolók közül meg tudná csinálni a táv EKG-t.

Pecchedre a kristálygolyóm is javítóban van.

2015. márc. 17. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Senki se tudja megmondani,a stressztol is lehetde menj dokihoz
2015. márc. 17. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszelj annyit, dobj le 30kg-t és csökkentsd a cigi adagod.

Holnap meg menj el a háziorvoshoz

2015. márc. 17. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gyakran csinálja. akkor már szívritmuszavar lehet, mielőbb keresd fel a háziorvosodat. Sajnos a stressz és a túlsúly sem jó.
2015. márc. 17. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet simán stressztől is (nem tudom, téged miért stresszel, amit tanultok, szerintem ezek nagyon érdekes, izgalmas dolgok, engem inkább lelkesítene, na de nem vagyunk egyformák)..

Természetesen ez lehet a stressztől, a túlsúlytól is, de lehet szívritmuszavar is, ez utóbbi ad némi okot az aggodalomra, mindenképpen menj el a háziorvosodhoz, anélkül nem fogod megtudni, mi okozza.

2015. márc. 17. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyira nem aggódhatsz, ha orvoshoz nem mész vele.
2015. márc. 17. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért nem a legegyszerübb dolgot válsztod,elmész a házi orvoshoz .Ő tud olyan gyógyszert felírni,hogy old minden feszültséget.
2015. márc. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!