3 mellbimbó, ez nem baj?
Poént félretéve... :-) ... tudom, hogy létezik vmi ilyesmi, csak ez elég ritka, már-már szinte kuriózum.
Azonban azt hadd kérdezzem meg, a "harmadik cickódhoz" csak mellbimbó tartozik, vagy a melled a körületén ott is megnagyobbodott (kidomborodott)? Vagy hogyan képzeljem ezt el? :-O
Bajod nem hinném, hogy lenne belőle, de azért kíváncsi vagyok, hogy a sulidoki, meg a háziorvosod mit mondtak eddig erről...!?
Üdv: EE
Kedves EE! Háziorvosom nem mondott semmit, babakorom óta ő a háziorvosom, gondolom szüleimnek elmondta, sulidokinál nem érdeklődtem, gondolom arra gondolt hogy már látta más, amúgy nem olyan nagy, nekem is mindössze 1cm. nem, nem nagyobbodott meg, sőt, ott mindta egy kicsit be lenne horpadva a felsőtestem.
Kedves 1. válaszoló, nem én pontoztalak le, én se értem mért tette az aki tette.
Hmmm...
Cipészmelled vagy tölcsérmelled lenne?
Nem véletlenül kérdeztem rá az eddig téged vizsgált dokik véleményére, de eddig még csak a 3 csücsök miatt, most azonban már érdekelne, hogy a mellkasod mióta van behorpadva, nem állnak ki a bordáid nagyon? (főleg az alsó lengők?) Amúgy a dokik egyikét sem kérted még meg, hogy véleményezze a harmadikat?
Amúgy az eddigi barátnőid eddig hogy fogadták a 3 mellbimbódat? Tényleg, mennyire érzékeny a harmadik? Méretileg mekkora? Kisebb a többinél, van-e neki azokhoz hasonlóan is "(bimbó- v. csücsök)udvara"
Pofátlan kérés lenne, ha megkérnélek, hogy linkelj fel egy fotót a mellkasodról elől és oldalnézetből? Bevallom, érdekes az eseted, de néhány kérdésre nem könnyű a kérdést verbálisan megfogalmazni, látatlanban pedig nem könnyű ennek tudatában kielégítő választ adni..., <:-I
Ez eddig okozott neked amúgy vmiféle gátlást, lelki bajokat? (Pl. nem mertél a többiek előtt levetkőzni tesiórán, megjelenni vele strandon, vagy iesmi...)
Piszkáltak miatta a társak, vagy nem volt gond?
Extrán nem dörzsölődött ki?
Amikor a mellkasod a rendes mellbimbóiddal férfiasodott a serdülőkorban ugye mindkét mell kijjebb ugrik jóindulatúan, (ezt hívják "genuine gynecomastiának",) amit általában megelőz az, hogy a csücs(k)ök vmeike v. mindegyike alatt egy jóindulatú csomó keletkezik, ami később felszívódik ‒ ennél a csücsöknél semmi változást nem észleltél? Na és a többiben?
Egyébként nem hinném, és nem is hiszem, hogy baj lenne abból, hogy 3 mellbimbód van. Ha téged nem zavar, nem tartod esztétikátlannak, vagy nem érzed magad gátlásosabbnak tőle, hanem elfogadod, ahogy önmagadat a barátnőd pedig szeret, nem tulajdonít neki különleges figyelmet, max pettingnél megbirizgálja pluszban, akkor sztem minden oké. ;-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!