Herevízsérv (Hydrocele) műtét után ez normális?
Kb pont egy éve vagyok túl egy kétoldali hydrocele mütéten. A mütét után ugye nagyon picik lettek illetve eléggé ki is voltak "lapulva" a heréim. Mára igy egy év után, azt venni észre, hogy újra nagyobbak, persze nem vészesen, de újra golyó alakúak és jó pár fokkal nagyobbak is mint mütét után. Természtesen a tojás mérettől nagyon messze áll, csak arra vagyok kiváncsi, hogy ez természetes jelenség,hogy kicsit megnő újra ahogy gyógyúlt, vagy kell esetleg attól tartanom, hogy még jobban nő a jövőben és kialakult újra a betegség?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Talán ott kezdeném,már a műtét előtt lettek kisebbek,és ez nem a műtét következménye .Most kezdenek újból növekedni,de milyen tojáshoz viszonyítod őket.Tyúktojáshoz,akkorák sosem lesznek .Inkább szilva alakuak,mint golyó .Én úgy gondolom
5-6 évet csúsztál ezzel a műtéttel .Ezt a heréid ellaposodásából gondolom .Annak csak örülhetnél ha növekednének .Sajnos a betegség újbóli kialakulása továbbra is fenn áll.Gondolom a doki elmagyarázta mit ne csinálj a jövőben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!