Egy 14-15 éves gyereknél a 9.5 cm-es péniszméret (felállva) normális vagy kicsi?
Pedig egyre többen szem étkednek egymással iskolákban,tegnap a fókusz is ezzel foglalkozott, ha nem hiszed el nekem.
Ott állítólag 10 gyerekből 6-7 gyereket ért rendszeres attrocitás.Itthon is volt aki kiugrott az iskola ablakán,túlélte de nem beszél a történtekről.
Nem az iskolán, hanem a közösségen múlik minden.
Nézd meg külföldön az iskolai lövöldözéseket,az elkövetők éveken át áldozatok voltak,megalázzták,kiközösítettêk őket és egyszer csak bekapcsoltak és sajnos mivel sok országban könnyű fegyverhez jutni(európában is)tragédia lett a vége.
Én jóben szoktam lenni általában mindenkivel.
Engem még nem cikiztek azért mert kicsi vagyok.
Am köszi.
Szia!
Ebben a levelezésben eltelt 2 év. Szabad kérdezni, hogy mennyit nőtél te is és a serszám is? :)
Csak, hogy lássa a sok méretet feltevő, hogy 14-16 éves kor körül mennyit növekszik a fiatal. (vagy nem növekszik és nincs remény :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!