Egy egyénenként változik!
Akár 13-14 évesen elérik sokan a végleges méretüket,de ők magadabb,fejlettebb fiúk többnyire.(180cm magasak).
Vannak akik későnêrők,nagyon alacsonyak,fejlettlenek,sokszor 15-16 évesen is kicsi,általános iskolás,kisfiús péniszük,külsejük van,de amint magadabbak lesznek férfiassà válnak és a méretük is megnő,de van hogy ez 17-18 évesen következik be nekik.
Átlagos magas,fejlett fiúknàl 15-17(176-180) évesen viszont már felnőtt méret szokott lenni,végleges méret.
Nagyon ritkán 18-20 éves korig fejlődhet,de ez ritka!!!!
Magasabbat akartam írni
Mi a helyzet veled?
Akkor már nem fog nőni.
Mért kicsinek találod?
12-16 cm a felnőtt férfi átlag!
Lelkileg koraérettnek éreztem magam mindig is. Testileg meg inkább későn érő vagyok.
"És igen, leírtam, hogy milyen vagyok belül, mert szerintem nagyban hozzájárul a belső gondolatvilág a testi változásokhoz is."
Amúgy meg beletartozik az átlagba, csak mivel viszonylag sokat bicajozom a lábaim vastagok, és így látványra egy kicsit kicsinek tűnik. Örülnék neki ha nőne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!