Mát teljesen lerágott téma, tudom. De egészen idáig egész egyszerűen nem érdekelt, vagy szimplán nem vettem figyelembe azokat akik erről beszéltek / írtak. idén márciusban töltöm be a 17. életévem, talán már egy kicsit gyerekes kérdés de most kezdett el "érdekelni". Persze nagyon sok statisztikát olvastam (eddig is... :D), hogy mégis mekkora az átlag méret, de ugye átlag. Lényegében most vagyok a "vajon elég nagy-e" fázisomban, (ha lehet annak nevezni)
15 - 16 cm hosszú és 13,5 - 14 cm vastag. ez az "átlagos", esetleg kisebb, nagyobb?
Ha rengeteg statisztikát olvastál, akkor mi újat tudunk írni? A 15-16 cm megfelel a magyar átlagnak. A 13-14 cm-es vastagság viszont elefántot sejtet. Szerintem csak 4-5 cem lesz az. ;-)
2015. márc. 3. 23:11
2/8 anonim válasza:
A magyar átlag 14,9 cm körül van hosszban, kerületre pedig olyan 12,5-13 cm körül. 21 éves korodig elvileg még nőlhet minimálisat, de nekem olyan 17 éves korig nőtt.
Amúgy a vastagságod egész jó, a lányok szeretni fogják.
Véleményem szerint ez nem nevezhető nagy pénisznek, hanem az átlagtól picivel nagyobbnak. :)
18 F
2015. márc. 3. 23:12
3/8 anonim válasza:
14cm vastag? mi a fene???? a kocka alakú pénisz lenne
2015. márc. 3. 23:14
4/8 anonim válasza:
0 cm
17/L
2015. márc. 4. 00:28
5/8 anonim válasza:
Mivel a felnőtt pénisz átlag 14-15 cm és te közel vagy a felnőtt korhoz. így a tied is átlagos. És még kicsit nőhet. A vastagságán pedig gondolom a kerületét érted. Az is jó méret. Nincs okod aggodalomra.
2015. márc. 4. 10:53
6/8 anonim válasza:
Mindenki úgy érdeklődik itt ,mintha csak ezen múlna a szex minősége .Lehet a kicsivel is nagyon élvezni,meg a naggyal is semmit mondóan csinálni .Ebben a válaszban akkor minden méret bent van .
2015. márc. 4. 12:12
7/8 anonim válasza:
13.12 centiméter az átlag, tegnap jött ki a hír.
2015. márc. 4. 13:27
8/8 anonim válasza:
Keress kérdéseket hasonló témákban:(...), Illuminati
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!