Szerintetek megsértődne ha kérnék eldobható bugyit?
Már háromszor voltam intim gyantán első kettőnél nem volt rajtam de most nem ért rá és másik kozmetikus volt és ő megkerdezte hogy kell e kértem és jobb volt. Ha a másikhoz visszamegyek és kérek megsértődne?
19F
Nem fog megsértődni, de én nem szenvednék benne.
Én is fiú vagyok, évek óta járok intim gyantára egy kozmetikus csajszihoz, és első alkalommal magamon hagytam én is a sajátomat. Menet közben eléggé zavaró volt nekem is, és neki is, nehéz úgy jól hozzáférni, és a bőrt is feszíteni. Aztán menet közben beszélgettünk erről, és kiderült, jobban örülne ő is, ha nem lenne rajtam, csak ő ezt nyilván nem merte kérni. Na ekkor fogtam és levettem, onnantól sokkal egyszerűbb és kényelmesebb lett a művelet mindkettőnknek. Azóta is mindig leveszem, sok értelme nincs is, hiszen azokat a részeket is legyantázza, amiket amúgy takargatnék. Szóval tök mindegy, hogy akkor egyben is lát, nem csak részletekben. :)
Szerintem jobban jártok mindketten, ha leküzdöd a feszélyezettséged, és inkább leveszed. Én már ugyanolyan lazán levetkőzök előtte, mintha otthon lennék. :)
Azért nehezebb, mert azt is igazgatni kell, hogy ne legyen útban. Meg hogy ne ragadjon a gyantába. Szóval tökre útban van. De ha neked ez fontos, hogy rajtad legyen, akkor kérjél.
De én biztos nem idétlenkednék vele. Örülök, hogy a kozmetikusom szerint is jobb, ha leveszem. Nekem is nyűgös volt igazgatni, amikor feszítettem a bőrt. Meg neki sem kell kerülgetni. :)
Egyszerubb ha teljesen meztelen vagy alul.
Korabban nekem is volt egy gyantazos alsogatyam, amibe mindig atoltoztem elotte. Egyszer otthon maradt valahogy, mondtam a kozmetikus csajnak, hogy ha lehet vigyazzon mar, hogy ne nagyon legyen gyantas a "normal" alsom. Na, akkor mondta, hogy ha engem nem zavar, vegyem le nyugodtan. Ugyis latott mar elotte, szoval teljesen mindegy. Vagyis nem, mert igy sokkal egyszerubb az intimgyanta, en is konnyebben tudok segiteni, nem kell meg kulon az alsot eltartani, felrehuzni,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!