Az eldobható borotvákat csak egyszer szabad használni?
Már volt ilyen kérdés a szépség és divatnál. De most látom ez a férfiak egészsége... Akkor te az arcodra gondolsz most konkrétan?
Én az eldobhatóakat is többször használom, igazából amíg "működik". Olyan 2-3 használatot simán kibír, vagy amíg lejön a krémezőcsík. Némelyik 5-7et is - nekem.
De szerintem ez függ attól milyen minőségű a borotva és hogyan használod, mennyit és hol stb.
Egyszerűen addig használd amíg rendesen leviszi a szőrt. Egy idő után már hiába húzod végig a bőrön alig csinál valamit, és akkor már úgyis észreveszed, hogy nem az igazi.
Ja, attól is függ milyen a szőröd, mennyire erős.
Igazából csak egy szabály van, hogy arcra külön borotvát kell tartani, és intim részre is külön kell még egy másikat. A többi területre ha szükséges, akkor oda elég egy darab. Tehát összesen 3 kell, ha mindenhol borotválni akarod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!