Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ismertek hatékony pénisz...

Ismertek hatékony pénisz növelő módszereket?

Figyelt kérdés
Ha ismer valaki valamilyen módszert a hímvessző méretének megnagyobbítására, akkor az legyen rendes és ossza meg itt. Hosszra és széllességre is szeretném megnövelni.

2015. febr. 27. 23:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
50%
Akkor erre tényleg rászorulna valami növesztés. Ugyanis 23 centi alatt max csiklóról beszélhetünk.
2015. febr. 28. 13:50
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem akarok túlzásokba esni, +1-2 centinek is tudnék örülni. :D
2015. febr. 28. 13:55
 23/38 anonim ***** válasza:

Te csak annak örüljél nagyon,ami van .Azt tudd rendeltetés szerűen használni .

Jah,én nem az előző válaszokat adott 59 % os válaszoló vagyok.Írom ezt azért,mert van egy jóakaróm,és minden 59 est pirossal jutalmaz.Nem kizárt hogy ebbe te is bele estél .Ő 79 % os,es lehet neki viszonozni is .

2015. febr. 28. 14:07
 24/38 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ész nélkül pontozni senkit sem. Ennél a kérdésnél is csak az első 3 válaszolóra nyomtam rá.
2015. febr. 28. 14:20
 25/38 anonim ***** válasza:

amúgy tényleg nem értem minek fél méteres dákó...

már 10-12 is bőven elegendő a nőknek

2015. febr. 28. 14:22
 26/38 anonim ***** válasza:

Kérdező nem rád írányult a válaszom 2.része .

24.

2015. febr. 28. 14:38
 27/38 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy szerintem simán örülhetnél a 16 centis dákesznek, ez a probléma csak a te fejedbe létezik...
2015. febr. 28. 14:52
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
16 cm teljesen jó, nem kicsi
2015. febr. 28. 15:21
 29/38 anonim ***** válasza:

Azzal tisztában vagy, hogy a méreted már most is átlag körüli (tehát már most sem "kicsi")?

Nem gondolod, hogy irreálisak az elvárásaid saját magaddal szemben?

2015. febr. 28. 18:19
 30/38 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy átlagos a méretem. De egy kicsivel nagyobbat szeretnék mint ami megadatott. Szerintem ezzel semmi baj nincs.

Amúgy meg nem értem, hogy ilyesmivel miért nem foglalkozik komolyabban az orvostudomány. Annyiféle gyógyszer meg műtét létezik már mindenféle probléma megoldására, de ezzel meg nem nagyon foglalkoznak. Ott vannak például a nemátalakító műtétek. Az ilyesmire ami meg az egész természetet csúfolja meg persze volt elég pénz...gratula

Nem hinném, hogy ilyesféle problémával olyan kevesen küszködnének, hogy ne érje meg vele foglalkozni.

A nőknek is ott van a mell nagyobbítás/kisebbítés. Rengeteg nő él a lehetőséggel és javít a közérzetén azzal, hogy bevállal egy ilyen beavatkozást.

2015. febr. 28. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!