Kis korom ota Korul vagyok metelve de a makkom ugy ki van szaradva es foltok vannak rajta mint ha nemi beteg lennek. MIT TEGYEK?!
Sziasztok srácok!
Sajnálom, hogy ilyen problémáitok van. Ezek után duplán örülök fiús anyukaként, hogy nem engedtem a körülmetélést. HIszen lehet, hogy tényleg semmi baj a foltossággal, de nekem mégis úgy tűnik, hogy nem csak a lelki dolgokkal van itt probléma, hanem a közérzetet is rontja a száraz bőr.
Én nem nagyon tudom elhinni, hogy nincs megoldás. HIszen olyan jó krémeket ki tudnak már találni. A kisfiam ekcémás, de vannak olyan kenőcsök,amik teljesen tünetmentessé teszik. Persze ettől a betegsége nem múlik el, így folyamatosan kell kezelni. Viszont nagyban segíti ez a jó közérzetét: nem viszket a bőre, nem repedezik be, így nincs meg a gombásodásnak olyan nagy esélye sem.
Lehet, hogy inkább bőrgyógyász kellene kérdeznetek! Nagyon sokféle vitaminos, omega-savas krém van, ami nagyon jól puhán tartja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!