Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy zajlik egy altalanos...

Hogy zajlik egy altalanos urologiai vizsgálat?

Figyelt kérdés

Hányan vannak bent? ( no/ferfi)

Mikor célszerű eloszor elmenni? ( ha nincs panasz)

Nektek milyen volt az elso "elmenyetek"?

2015. febr. 14. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem herevisszerem van azért kellett mennem..

Bent van a doktor úr/nő (általában férfi) + az asszisztens.

Nekem az asszisztens előtt kellett levetkőzni, felfeküdni egy ágyra és megtapogatta a heréimet. De pont egy kókler orvost fogtam ki, azt mondta nincs semmi bajom, úgy mondtam nkei hadd álljak fel úgy is vizsgáljon meg... és persze hogy akkor már ki tudta tapintani a visszért. (De ezt neki klelene tudnia, ő az orvos nem én.. ha nem olvastam volna utána akkor meg se vizsgál normálisan.) Meg végig lekezelő volt. De ismerőseim akik voltak mind rendes orvost fogtak ki szóval 10-ből szerintem 1 a gyökér. Egyébként ez Mátészalkán volt ha érdekel az orvos neve megmondom. Kettő urulógus rendel, az egyik vezetékneve Olvasztó. A másikét nem írom le, nem akarom megsérteni, akit érdekel nézzen utána, ő volt az aki gyökér és lekezelő volt.

2015. febr. 14. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Nekem a szakorvosnál 7-10 perc volt. Kizárólag ketten voltunk bent a dokival, körbetapogatott, megultrahangozott, sérvkapukat nézett, picit megpöccintette a fitymát, majd jó alaposan megnyomkodta a prosztatámat! Annyi csillagot még a megasztárban se láttam életemben, mint akkor és ott!

Hogy mikor célszerű elmenni először, ha nincs panasz?

Pl. holnap, már akár!

De a fityma .net en van egy topik,ott részletesen és pontosan leírnak mindent, többek között azt is, hogyan is zajlik ez az egész vizsgálat.

2015. febr. 15. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs panaszod, minek akarsz elmenni?
2015. febr. 15. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:

2 hete voltam góckeresés miatt. Doki + asszisztens. Megkérdezte, volt-e valaha urológiai jellegű problémám, kórelőzményem. Ezután letoltam a gatyám, megfogdosta a heréim, farkam. Majd előre hajoltam, és benyúlt a végbelemen, hogy megvizsgálja a prosztatám. Egyáltalán nem volt rossz, nem fájt. El kell lazulni, ez a lényeg. Ezután lefeküdtem, és UH-val megnézte a hasam, veséim, hólyagom, prosztatám. Ennyi. Kb. 10 perc volt.

Ja, és gondolom kiderült, hogy pasi vagyok. Nőknél máshogy zajlik.....

2015. febr. 15. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs panasz akkor nem kell menned.

De ez nem kötelező dolog,hanem ajánlott,de 45 éves kortól ajánlatos.

Jobb ha magán rendelésre mész,sok doki 5-8000 ft kér,de akkor szinte biztos hogy a vizsgàlat alatt az orvossal négyszemközt tudsz lenni,csak ő lát☺,úgy nem olyan égő.Általában van külön vizsgaló,majd ott vizsgál meg,az asszisztens meg a vizsgálón kívül rögzíti az asztalkájánál az orvos által mondotakat.

Az urológusok 90%-a férfi orvos!

De heréket,fitymát szokta megnézni,majd a prosztatát.

2015. febr. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!