Vajon nemi beteg vagyok e?
11/18 A kérdező kommentje:
De ennek lehet az is a vége,hogy nincs semmi bajom? Maximum valami húgy úti Fertőzés? ..Aminek esetleg nincs köze a nemi betegséghez? Az a helyzet,hogy sok olyan ember van aki nem húz óvszer,csak fogamzásgátló és utána fürdés...
Sajnálom,ha hülyeségeket beszélek csak nagyon ideges vagyok... Ebből bármi kisülhet.. A felfázást meg igazából meg érteném,mert a suliban nagyon hidegek a székek és egy csomóan fel vannak fázva...De nem tudom... Fúú.. Most úgy 120 lehet a pulzusom..
ennyire ne készülj ki, egyszerűen menj el az urológiára. jelezd a magas baktériumszámot és kérd, h teszteljenek nemi betegségekre. hidd el, nem te leszel az első az orvos praxisában.
2015. febr. 13. 21:30
13/18 A kérdező kommentje:
De ebbe könnyen bele is lehet halni... :'(
Hát figyelj, annyira azért nem könnyű belehalni.
Az én gyanúm, hogy nincsen semmi bajod, mármint a húgyúti gyulladáson kívül (ami nekem már jópárszor volt, és nem nemi fertőzés útján).
De jobb szerintem - a magad megnyugtatása érdekében, és annak érdekében, hogy megtanuld: óvszert kell húzni - ha elmész, és kivizsgáltatod, elkaptál-e valamit.
Nem kell magadat ennyire tönkretenned, nem te vagy az egyedüli a földön, aki elkövetett egyszer egy hibát.
Próbálj valami lazító gyakorlatokat tanulni a netről, légzőgyakorlatot vagy ilyesmit, mert ha ennyire rágörcsölsz az életre, az sajnos tényleg vezethet komolyabb problémákhoz.
2015. febr. 13. 21:40
9es. Igen, de azt probalim megertetni veled hogy ha a laborbol jott a papir hogy magas a bakteriumszam akkor a vizeletben levo bakterium elerte azt a csiraszamot ami mar fertozesnek mondhato. A laborban tudjak ezt a hatarszamot. De ugyanazt irom le miattad megint. A kerdezonek annyit hogy hugyuti fertozest nemi uton is el lehet kapni. En sajnos igy kaptam el. Es ha nincs kikezelve akkor kronikus prosztatagyulladas lehet a dologbol.
2015. febr. 13. 21:59
16/18 A kérdező kommentje:
Ez csak vér és vizeletteszt volt. Vért adtamés vizeletet,majd jött a papír szimplán minden eredménnyel amiért el kellett mennem az orvoshoz. Lehet én értettem félre,hogy félreértetted. Ez csak eredmény. Mindenesetre köszönök szépen mindent! Majd valahogy eljutok dokihoz;s
17/18 A kérdező kommentje:
Amúgy volt még ami több volt a kelleténél.
RBC: 5.7 (4.5-5.3 kellene)
MONO%: 7.1 (1-6 kellene)
BACT: 276 (0-20 kellene) és ez aggaszt.... A többi dolog elvileg rendben van.
Itt nincs félreértve semmi. Egy általános laborba lett küldve. Alapesetben egy vonallal ki lett volna húzva a BACT ha egészséges lennél. Majd ha visszamész, mégegyet le fog kelleni adnod, amelyet már mikrobiológiai vizsgálatra küldenek. Ott kitenyésztik, és megállapítsák milyen fajta baktériummal van dolgod, és aszerint írnak ki antibiotikumot. De ha esetleg a következő vizelet már steril lesz, az sem biztosít afelől hogy egészséges vagy. Én már több mint fél éve fertőzött vagyok, nekem például a húgycsőben és a spermában nyüzsögnek a baktériumok, de a vizeletembe ennek ellenére nem mindig kerül bele a baktérium. Kétszer hazaküldött egy orvos hogy ne szimuláljak, a másiknál pedig ragaszkodtam a spermavizsgálathoz, ott pedig kimutatták a bacikat.
2015. febr. 14. 09:01