Körülbelül egy éve volt egy(első) szexuális kalandom. Sajnos az óvszerig nem jutottunk el,de utána meg volt a mozsdás.A csaj fogamzásgátlót szedett. Nem volt semmi panaszom eddig.Elmentem vérvételre és magas volt a vizeletemben a baktérium szám. Anyukám azt mondta,hogy csak felfáztam(persze ő nem tud a dologról) és néhányszor volt a makkomon egy piros folt ami fél nap után elmúlt,de ez december környékén volt kb. kétszer. Nagyon félek és nem merek elmenni az orvoshoz,főként a korom miatt. 16/F
És akkor mire vársz, hogy elhervadjon? Menj el, mielőtt még kiderül, hogy komolyabb problémád van és le kell nyisszantani.
2015. febr. 13. 18:11
2/18 anonim válasza:
ez lehet szifilisz is, amitől agykárosodást kaphatsz, ha nem mész el gyorsan orvoshoz. remélem nem értél másokhoz azóta mert elkaphatták. ha mégis, gyorsan hívd fel az ismerőseid hogy szifiliszed van, hogy megnézethessék magukat.
2015. febr. 13. 18:16
3/18 anonim válasza:
Szifilisz biztos nem az egy ev alatt tunetekkel jart volna. Lehet csak egy kis e.colit szedtel ossze a csajtol
2015. febr. 13. 18:22
4/18 anonim válasza:
Ha a nemiszerveden nem jelentkezik semmiféle fekély, nem gyógyuló seb, a vizeleted átlátszó, a húgycsővégén nem jelenik meg gennyes váladék, akkor talán bizonyos nemibetegségek kizárhatók. Az fura, hogy a vizeletedben volt baktérium, mert férfiaknál az ritkán fordul elő, hiszen a váladékok m ind kifelé sodródnak. Ezt a leletet látta orvos ?? Nem szabad elhanyagolni, mert a prosztatába bekerülő baktériumok esetleg egy életre szóló prosztatagyulladást válthatnak ki. Orvoshoz azért is érdemes elmenni, mert a vérbe kerülő bizonyos vírusok s baktériumok olyan nemibetegséget is okozhatnak, amelyek sokáig lappanganak, de azalatt is igen komoly károsodást idézhetnek elő, akár az idegrendszerben. A korod miatt ne aggódj, az orvost ez nem érdekli, csak annyiban, hogy jobban oda fog figyelni.
2015. febr. 13. 18:31
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Múltkor voltam vérvételen hajhullás miatt (ami szerencsére abba is maradt.) És mikor elmentem a véreredményért akkor az orvos végigolvasta és mondta,hogy az miatt nincs hajhullásom.Szóval az a lényeg,hogy elolvasta.Végig. De lehet ,hogy a véremben van.Anyukám azt mondta,hogy alacsonyabbnak kellene lennie.De 200 valamennyi... Bőrgyógyászaton is voltunk(szint úgy a hajhullás miatt) ott is megnézték a véreredményt és ott sem volt semmi.
Az a helyzet,hogy oda időpontot is kellene kérnem... Szüleimnek pedig nem merem elmondani.... Ráadásul a háziorvostól kell az időpontot kérnem elvileg.. Szerintetek...?
2015. febr. 13. 18:41
6/18 anonim válasza:
Ez nem nemi betegség.Az kicsit erősebb dolog már .Baktérium mindenki vizeletében van .A piros foltnak is más okai vennak
Az a vérbőségtől szokott lenni,nagyon kitágulnak a hajszál erek .Nem is értem mi a gond .
2015. febr. 13. 19:00
7/18 anonim válasza:
NINCS baktérium mindenki vizeletében.
ott nem szabad baktériumnak lenni.
a vizeletben lévő baktérium az a vesével/húgyutakkal függ össze.
mindenképp menj urológushoz, mert ez nem maradhat kezelés nélkül, ha baktérium van a vizeletedben.
kérjél std tesztet is.
és az óvszer az egy jó dolog, használd bátran.
2015. febr. 13. 19:43
8/18 anonim válasza:
6 os ha valakinek magas a vizeleteben a bakteriumszam azt mar fertozesnek hivjuk. A hugycsobol csak csekely mennyisegben kerulhet bele,a hugyutaknak pedig alapesetben teljesen sterilnek kell lennie. A laborban pedig tudjak mennyi az a csiraszam hatar ami magas bakteriumszamnak azaz fertozesnek mondhato. Bakteriumfertozes pedig igenis lehet nemi betegseg. Nem mondom hogy kanko vagy szifilosz hanem egy enyhe tuneteket okozo belbalteriumra gondolok
2015. febr. 13. 19:45
9/18 anonim válasza:
Bocs 8as ,ne oktass már.A legtöbb baktérium a vizeletben van .Nem véletlen a vese a szűrő.Olvassál már kicsit többet a hugyutak müködéséről .
2015. febr. 13. 20:46
10/18 anonim válasza:
9es már ne is haragudj, de én pont, h ilyesmivel szenvedek évek óta, és pontosan tudom, hogy BAJ, ha baktérium van a vizeletben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!