Fityma fék műtét után 5 hétel és 2 nappal már mehet a sex és amikor merevedésem van így befehéredik a fék ez látszik, hogy feszül ez normális nem fog elszakadni?
még egy kicsit fáj a műtét helye de már lenne partnerem
normális válaszokért zöld kéz
trolkodásért piros
A maszturbálást ne hasonlítsd össze a közösüléssel, mert a kettő érzésre sem egyforma. A markodat még úgy ahogy tudod szabályozni, de magadat, ha elveszted a fejed (a kontrollt) nem. Önbizalomhiányosnak és éretlennek tűnsz ezzel a felfogásoddal, igaz, az nem derült ki eddig még, mennyi a korod most. De olyan 15-16-nak becsüllek írásod alapján.
Csalósni az fog, akit hiteget olyasvalaki, aki magában sem biztos. És az olyan, önbizalmilag hiányos fiúk, akik elsietik az első alkalmat, általában szomorúak maradnak szex után, mivel ez is tud olyan lenni, mint az alkohol: felerősíti az adott érzést, gondolatokat, amiket próbálsz magadban elnyomni. Ha nem a féked fog felszakadni, (ami még +3-6 hetet fog majd igénybe venni, hogy helyrejöjjön,) akkor a farkad fog majd közösüléskor lekókadni, akkor meg majd azért írsz ki újabb kérdést!
Én nem mondhatom meg, mit tegyél, okoskodni meg nem akarok. De ha nem egészségesen vágsz neki egy komoly kapcsolatnak, akkor sérülten is fogsz kijönni belőle, ezt viszont érdemes mérlegelni. Ha a csaj elfogad téged, olyannak, aki vagy, és valóban szeret, akkor meg fogja érteni a várakozás okát. Ha nem érti meg, akkor nem éri meg, és lesz majd egy másik, még akkor is, ha ebben most te kételkedsz, Kérdező!
Nekem is azt mondták, hogy 4-5 hétig kerüljem a szexet. A maszturbálásnál kb. még a 7. héten is éreztem a forradás tövénél, hogy húzódik a dolog. Aztán fokozatosan elmúlt, Én azt mondom azóta, illetve itt ha segítek valakiknek, hogy az Én esetemből kiindulva a tökéletes állapotig szerintem előfordulhat 2 hónap rehab idő a műtéttől számítva. Mert ugyan teljesen gyógyultnak látszik, de azért érezzük, nem az igazi. Legyél még kis türelemmel, kézimunkánál próbálgasd mindig. Rendben leszel.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!